Foto: DELFI

Viena no populārākajām pašmāju skatuves māksliniecēm – dziedātāja Samanta Tīna – šī gada sākumā izšķīrās no sava mīļotā vīrieša Kaspara Smoča, bet tagad publiskus pasākumus pievilcīgā dziedātāja apmeklē ar jaunu pavadoni.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Jūrmalas viesnīcā Hotel Jūrmala Spa notiekošo kabarē programmas Mīlestība vai nauda pirmizrādi Samanta apmeklēja kopā ar puisi, kurš praktiski ne soli neatkāpās no dziedātājas un gādīgi rūpējās par viņas labsajūtu.

Žurnālam Privātā Dzīve Samanta savu jauno attiecību statusu nav norādījusi, vien paskaidrojusi, ka, ja viņa un viņas pavadonis Nauris Liepiņš nebūtu draugi, viņi kopā neapmeklētu sabiedriskus pasākumus.

Dziedātājas jaunais pavadonis, kurš pēc kabarē noskatīšanās Samantu pavadīja arī uz viņas dzimšanas dienas ballīti klubā Coyote Fly, ir Valsts policijas ekonomisko noziegumu apkarošanas pārvaldes izmeklētājs Nauris Liepiņš, un par abu draudzīgajām attiecībām liecina arī tas, ka puisis sociālajos tīklos lepojies ar Tīnas panākumiem šovā Izklausies redzēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!