Foto: Privātais arhīvs
Populārais pašmāju mūziķis Sandis Kiops kopš attiecību uzsākšanas ar uzņēmīgo Dainu ir kļuvis par citu cilvēku – neprātīgas ballītes ir nomainījuši ceļojumi un dzīves baudīšana, un tagad vīrietis nolēmis atbrīvoties no vēl kādas pagātnes liecības.

Trešdien Kiops savā "Facebook" profilā vēstīja, ka šis rīts viņam sākas Ādažu plastiskās ķirurģijas privātklīnikas palātā, un "Delfi Izklaidei" viņš apstiprina – patiesi vērsies pēc palīdzības pie plastikas ķirurga.

Tiesa, nekādas pārmērīgas izmaiņas savā izskatā viņš nav ieplānojis – vīrietis gluži vienkārši vēlējies atbrīvoties no pamanāmās rētas uz pieres.

"Noņēmu savu lielo punu rētu no pieres, ko pirms 13 gadiem ieguvu, kad mani ar nazi sagrieza bijusī draudzene," atklāj Sandis.

"Viņa mani gribēja nodurt par to, ka pateicu, ka eju no viņas projām. Pateica – ja nav man, tad nebūs nevienai. Tam sekoja naža dūriens sejā. Labi, ka paspēju ātri pagriezties malā un nazis pārgrieza tikai pieri. No tā laika arī man palika uz pieres liela rēta un puns uz pieres. Nu šodien tad esmu to beidzot noņēmis un ticis vaļā no pagātnes paliekām, kas man bija uz pieres," priecājas Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!