Foto: Privātais arhīvs

Populārais dziedātājs Sandis Kiops (attēlā) kopā ar līgavu Dainu Laukmani šobrīd apceļo Eiropu. Izpriecājies par Beļģijas un Spānijas skaistumu un nonācis Īrijā, Kiops šokēts paziņo – Dublina esot bomžu ciems.

Pāris, kura kopīgais hobijs ir ceļošana, devies kārtīgā Eiropas apskates braucienā. Mūziķa fani jau vairāk kā nedēļu var sekot līdzi sava elka ceļojumam, ko Kiops aktīvi atspoguļo sociālajos tīklos.

Te skaistais pāris bučojas romantiskajā Spānijas naktī, te atrādās pie Gibraltāra ainavām, te šiko biznesa klasē lidmašīnā. Vairāk kā nedēļu mīlnieki dzīvojuši kā sapnī, taču 15. februārī, ierodoties Īrijā, rozā brilles no Kiopa acīm kritušas.

Sākumā sveicinājis Īriju kā zaļo zemi, Kiops jau nākamajā dienā savos sociālajos tīklos paziņoja faniem - Dublina esot "bomžu pilsēta". Mūziķis publicējis video, kurā izsaka līdzjūtību latviešiem, kuri "vergo" Dublinā. Tajā viņš informē fanus, ka otrreiz Dublinā neatgriezīsies nekādā gadījumā, jo tur viss esot "pakaļā".

Dublinā dzīvojošie latvieši un viņu draugi masveidā metušies protestēt pret mūziķa izteikumiem, bet Kiops steidz izskaidrot DELFI Izklaide lasītājiem, kas viņā raisījis tik nepatīkamas sajūtas.

"Te katrs otrais ir piedzēries vai bomzis. Šī ir netīrākā pilsēta, ko esmu redzējis. Man pat laikam nav vārdu lai izteiktu, cik ļoti man te nepatīk," DELFI Izklaidei izjūtas no Dublinas atklāj Kiops.

Viņš pilsētā atrodas vien divas dienas, bet jau nevarot sagaidīt mājās braukšanu. Pat Kiopam trūkstot vārdu, lai aprakstītu Dublinas iedzīvotāju "zemo līmeni".

"Ja man maksātu, lai es tikai te dzīvoju, nebūtu tādas summas, par kuru es piekristu šajā bomžu zemē dzīvot. Pat Maskačka ir daudz labāka nekā Dublina. Pēc skaistās Spānijas te ir vienkārši bomžu ciems. Man žēl to latviešu, kas te veic verga darbus," sašutis Kiops.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!