Foto: DELFI

Marta sākumā skandalozais pašmāju skatuves mākslinieks Sandis Kiops (attēlā) paziņoja par plāniem jau drīzumā saderināties, bet tagad, nieka divas nedēļas pēc prieka vēsts, viņš atklāj, ka dzīve šajos plānos ieviesušas korekcijas.

"Meitene nebija rēķinājusies, ka, ja kaut kas tiek publiskots presē, ātri vien kļūst zināmas lietas, kuras pirms tam ir slēptas. Cilvēki, kuri nav pieraduši pie publicitātes, to nesaprot," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kiops, kurš pēc publikācijas par saderināšanos par savu meiteni uzzinājis daudz jauna.

"Es sapratu, ka viņa ir nepilngadīga - 18 gadi viņai paliks tikai septembrī. Tāpat uzzināju, ka viņai ir puisis, ar kuru viņai ir nopietnākas attiecības," atzīst mūziķis.

Iesākumā viņš par šiem faktiem lasījis tikai komentāros pie raksta, bet tad arī pienākušas personīgi viņam adresētas vēstules ar informāciju, un beigu beigās pēc sarunas ar jauno līgaviņu arī pieņemts lēmums par saderināšanās atsaukšanu. 

"Jā, mūsu saderināšanās pajuka un tika atcelta. Meitene bija šokā, ka viss tik ātri tapis zināms. Viņa bija sabijusies, ka tagad visi visu zina, tā kā izšķīrāmies," apstiprina Kiops.  

Tiesa, potenciālās līgaviņas vecumu gan Kiops nav uztvēris kā lielu šķērsli, jo viņam vienmēr patikušas par sevi krietni jaunākas meitenes, bet mūziķis pamatoti izsvēris, ka tas "citus uztrauks vairāk".

Par saderināšanās izjukšanu Sandis gan nesēro - runas par viņa attiecībām šur tur tikušas pārprastas, un pat izplatījušās baumas, ka viņš nevis gatavojas bildinājumam, bet jau ir apprecējies.

"Tagad oficiāli atkal esmu brīvs un dabūjams, tā kā fanes man droši var "piebraukt"," sirsnīgi smejas Kiops un visas iepazīties gribošās meitenes aicina jau piektdien, 22. martā, ap pulksten 20 uz Pārdaugavas krodziņu Visi savējie, kur notiks iepazīšanās pasākums visiem, kuri meklē otru pusīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!