Foto: Vida Press
Lai gan parasti pēc sarkanā paklāja ceremonijām līdz katrai sīkākajai niansei tiek apspriesti daiļā dzimuma pārstāvju tērpi, pa retam tomēr mēles tiek trītas arī par kādu vīrieti – kā tas noticis gadījumā ar amerikāņu mūziķi Tomasu Kalaveju (attēlā), kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu CeeLo Green.

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Losandželosā tika sadalītas prestižās "Grammy" mūzikas balvas, un netrūka šovbiznesa daiļavu, kuras izmantoja iespēju uz sarkanā paklāja padižoties ar saviem plikumiem un sievišķīgajām formām.

Savukārt vairums vīriešu savu tērpu izvēlē bija pieturējušies pie klasiskajām vērtībām, un tas Tomasam Kalavejam uz pārējo fona lika izcelties kā melnajam zvirbulim.

Ārzemju mediji vēsta, ka 42 gadus vecais mūziķis parādīšanos uz sarkanā paklāja izmantojis, lai prezentētu un plašāku sabiedrību iepazīstinātu ar savu jauno "alter ego" Gnarly Davidson.

Tērpies viscaur zeltītās drānās un seju paslēpis zem maskas, Kalavejs kļuvis par vienu no pasākuma apspriestākajiem viesiem. Savukārt sociālo tīklu lietotāju vidū viņš kļuvis par izsmiekla objektu un dažādu nešpetnu jociņu iedvesmas avotu.

Tiesa, jāatzīmē, ka dienu iepriekš, apmeklējot "Grammy" ceremonijas iesildošo burziņu, mūziķis pārsteidzis ar ne mazāk iespaidīgu kostīmu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!