Foto: AP/Scanpix

Savulaik ļoti populārās amerikāņu rokgrupas Creed līderis Skots Steps (attēlā) izplatījis paša ierakstītu video fragmentu, kurā atzīstas, ka palicis bez naudas pat ēdienam un kļuvis par bezpajumtnieku.

Šobrīd gan viņš esot iemitinājies viesnīcā, taču pirms tam dzīvojis automašīnā, ar kuru pat nav varējis braukt, ja nav bijusi nauda degvielai, bet pēc divu dienu neēšanas nonācis slimnīcā.

Pēc Stepa vārdiem, pirms dažiem mēnešiem bankas kļūdas dēļ viņš palicis bez naudas: sākumā viņam no īrēta dzīvokļa nācies pārcelties uz moteli, bet pēc tam - uz automašīnu.

Sieva mūziķi padzinusi no mājām, jo nav spējusi izturēt viņa atkarību no metamfetamīna un regulārās panikas lēkmes, taču tagad Steps apgalvo, ka nu jau dažas dienas nav lietojis ne alkoholu, ne narkotikas.

Savā video uzrunā Steps stāsta, ka naudu par autortiesībām saņems ne ātrāk kā pēc pusgada, tomēr palīdzību lūgt nevēlas - viņš tikai gribējis saviem faniem pavēstīt, kas šobrīd notiek.

Grupas Creed pēdējā koncertturneja notika 2012. gadā. Tā bija viena no populārākajām deviņdesmito gadu grupām, kuras albumi pārdoti vairāk nekā 40 miljonu lielā tirāžā. 2001. gadā par savu hitu With Arms Wide Open grupa saņēma "Grammy" balvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!