Foto: Privātais arhīvs
Populārā dziedātāja un radio balss Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) allaž rūpējusies par to, lai faniem būtu patīkami ne tikai viņu klausīties, bet arī uz viņu skatīties. Nu viņa palutinājusi savus sekotājus, publicējot pavisam pikantas bildes.

Jau pavisam drīz pēc dēliņa piedzimšanas skatuves māksliniece atgriezās publiskajā apritē, nemaz neizskatoties pēc sievietes, kas nesen laidusi pasaulē bērniņu, bet gan īstas klubu lauvenes. Kopš tā laika Lienes izskats kļūst arvien efektīgāks.

Augusta beigās Liene prezentēja albumu Bērnam, priecējot fanus ar pusgariem tumšiem matiem, bet nu atkal tikusi pie pavisam garām cirtām, un viņas labi trenēto augumu rotā arvien jauni, krāšņi tetovējumi.

Īpašu uzmanību jaunajos attēlos nenoliedzami piesaista dziedātājas krūtis, kuras, kā novērojuši viņas talanta cienītāji, kļūst arvien apjomīgākas. Māksliniece, kura paspējusi gan izsludināt akciju, lai savāktu naudu krūšu implantiem, gan izjokot fanus ar viltus ziņu par krūšu palielināšanu, atklāj, ka pašas krūšu tvirtuma noslēpums ir apšļakstīšanās ar aukstu ūdeni un skriešana pa rasu basām kājām.

Pret ķirurģiskiem sevis uzlabojumiem meitenei allaž bijusi atvērta attieksme. Viņa uzskata, ka ja ir iespēja padarīt sevi skaistāku, kāpēc gan to neizmantot? Tiesa, viss jādara ar mēru. ''Izcils piemērs sevis sagandēšanai ir krievu estrādes zvaigzne no T.a.t.u. No jaunās daiļavas vairs nav ne smakas - viņas lūpas ir lielākas teju par pašu galvu,'' savulaik DELFI izklaidei izteikusies dziedātāja.

Lienes jaunākās bildes, kuru autors ir fotogrāfs Darens Keins, sociālajos tīklos jau sajūsmināti novērtējuši simtiem viņas fanu, izsakot atzinīgus vārdus iespaidīgajai skaistulei.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!