Foto: Privātais arhīvs
Simpātiskā dziedātāja un radio meitene Liene Ušakova jeb seksīgā Lee (attēlā) allaž sekojusi modei, un ar matu kardinālu pārkrāsošanu vai garuma maiņu iepriecina tautu vismaz pāris reizes gadā. Sagaidot pavasari, skaistule pilnībā mainījusi kā matu garumu, tā krāsu.

Pēdējā pusgada laikā Liene ieturēja ļoti sievišķīgu stiliņu. Viņa lepojās ar blondām pieaudzētajām lokām, grimu, kas izcēla viņas pilnīgās lūpas, un apģērbā bija iecienījusi rozā krāsu. Vēl maija sākumā Liene ieturēja šo stilu.

Gatavojoties vasaras sezonai, Lee atkal pamainījusi tēlu, atgriežoties pie tumšās matu krāsas un īsa griezuma. Līdz ar sasukas maiņu dziedātāja nomainījusi arī visu stilu kopumā. Romantisko planckaru vietā viņa tagad izvēlas roķīga stila apģērbu.

Dziedātājas sekotāji sociālajos tīklos jau atkal pauž sajūsmu par Lee imidža maiņu un slavē savu elku par drosmi neieslīgt rutīnā un regulāri eksperimentēt ar tēlu.

Kā jau daudzām skaistām latviešu meitenēm, arī Lee piestāv teju visas iespējamās frizūras un matu krāsas, taču tas neliedz viņas faniem paust savu viedokli par to, vai daiļava labāk izskatās kā sievišķīga blondīne vai kā roķīga dāmīte ar īsiem un tumšiem matiem.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!