Īsi pirms kāzām 33 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Džesika Simpsone (attēlā) zaudējusi 22 kilogramus svara, tāpēc atkal var atļauties piedalīties dažādās reklāmās un, kā dziedātājiem pieklājas, atkailināt ķermeni.

Šoreiz Simpsone laidusi klajā savas smaržas Signature Fragrance un produkta reklāmas klipiņā redzama ar tik dziļu dekoltē, ka izbrīnījusi pat daudzus no saviem faniem.

Tiesa, ar šādu svara zaudēšanu dziedātājai neesot gana - kā izdevumam In Touch Weekly anonīmi pastāstījis kāds Simpsones draugs, viņas tuvākajos plānos esot notievēt līdz pat 45 kilogramu svaram.

Viņa esot kļuvusi par „vingrošanas atkarīgo" - Simpsone ik dienas noskrienot sešas jūdzes, trīsreiz nedēļā iet uz svaru zāli un katru dienu vingro savā privātajā sporta zālē.

Jau ziņots, ka Simpsone apprecējās šī gada 5. jūlijā, un par viņas vīru kļuva ASV Nacionālās Futbola līgas spēlētājs Eriks Džonsons. Pirms kāzām viņiem ir dzimuši divi bērni - meita Maksvela Drū un dēls Eiss Knuts.

Tieši pēc dēla piedzimšanas Simpsones svars strauji palielinājās un viņa noslēdz multimiljonu līgumu ar Svara vērotājiem. Taču tagad dziedātāja atkal ir formā un var izrādīt visus savus labumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!