Foto: F64

Nedēļas izskaņā pārsteigumu saviem faniem sarūpējusi dziesmu un izpildītāju konkursa Supernova dalībniece, pusfinālā iekļuvusī Marta Grigale (attēlā) – viņa paziņojusi, ka ir pirmdzimtā gaidībās.

"Manā dzīvē ir bijis daudz skaistu un saviļņojošu notikumu. Bet jāteic, ka nekas no līdz šim izjustā nav bijis tik īpašs, kā vēl viena dzīvība manī. Jā, es esmu bērniņa gaidībās, un jūlijā mēs būsim trīs," savā Instagram profilā piektdienas vakarā pavēstījusi Marta.

"Kas attiecas uz Supernovu – par dalību šaubījos tikai pašā sākumā. Tomēr visai ātri sapratu, ka tas nekādā ziņā nav šķērslis. Es jūtos labi, un manī ir dubults spēks!!!

Esmu gatava cīnīties līdz galam un turpināt dalību konkursā tik ilgi, cik būs lemts. Bet viņš vai viņa, kurš aug manā puncī un kļūst ar katru dienu lielāks, neapšaubāmi ir manas līdzšinējās dzīves galvenais projekts," atzinusi skatuves māksliniece.

Atgādinām, ka Marta, kuras vārds plašākai publikai līdz šim bija mazāk zināms, Supernova pirmajā tiešraidē ar dziesmu Choices iekaroja žūrijas simpātijas – skatītāju balsojumā viņa ieņēma ceturto vietu un ar ekspertu komisijas atbalstu arī iekļuva pusfināla četriniekā.

Manā dzīvē ir bijis daudz skaistu un saviļņojošu notikumu. Bet jāteic, ka nekas no līdz šim izjustā nav bijis tik īpašs, kā vēl viena dzīvība manī. Jā, es esmu bērniņa gaidībās, un jūlijā mēs būsim 3 - es, @kaspars.grigalis un mūsu mazulis, kuru vēl nepazīstam, bet jau tik ļoti mīlam un lolojam! ❤️🙏🏻 Kas attiecas uz Supernovu - par dalību šaubījos tikai pašā sākumā. Tomēr visai ātri sapratu, ka tas nekādā ziņā nav šķērslis. Es jūtos labi un manī ir dubults spēks!!! Esmu gatava cīnīties līdz galam un turpināt dalību konkursā tik ilgi, cik būs lemts. Bet viņš vai viņa, kurš aug manā puncī un kļūst ar katru dienu lielāks, neapšaubāmi ir manas līdzšinējās dzīves galvenais projekts. 😍 #pregnancyannouncement #gaidības #momtobe #babyinside #18nedēļas

A photo posted by MARTA GRIGALE (@marta_grigale) on Feb 12, 2016 at 9:33am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!