Foto: Vida Press

Tabloīdi vēsta, ka kanādiešu izcelsmes dziedātājs, par tīņu elku dēvētais Džastins Bībers (attēlā) pēdējā laikā kļuvis ļoti nešpetns un augstprātīgs. Šonedēļ viņš faniem un fotogrāfiem parādījis vidējo pirkstu.

Vairāku mēnešu garumā Bībers apceļoja pasauli, sniedzot koncertus. Tūre ar vērienīgu šovu tika noslēgta 19. jūlijā Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā.

Mediji vēsta, ka aptuveni divas stundas pirms koncerta tīņu elks devies uz kādu restorāniņu ieturēt maltīti. Pie ēstuves durvīm viņu gaidījis visai prāvs fanu un paparaci pūlis.

22 gadus vecais dziedātājs par viņam pievērsto uzmanību izrādījis lielu neapmierinātību. To viņš paudis, lepni izslejot gaisā savu vidējo pirkstu. Fani bēdājušies, savukārt paparaci priecājušies, ka tiem izdevies piefiksēt kaut ko sensacionālu.

Tiesa, tabloīdi ziņo, ka pēdējā laikā Bībers vairākkārt nepatīkami pārsteidzis fanus, uzvedoties bravūrīgi un nepieklājīgi. Tā, piemēram, pēc kāda koncerta viņš atteicās no fanes pieņemt dāvanu.

Tāpat viņš sociālajos tīklos vairākkārt uzbāzīgajiem faniem veltījis aizvainojošus izteikumus un savos koncertos ne vienu reizi vien vēzējis vidējo pirkstu.

Tiesa, uzticamākie pielūdzēji nespēj pieņemt domu, ka viņu elks ir kļuvis augstprātīgs – fani cer, ka pēdējā laika nešpetnie izgājieni ir noguruma sekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!