Foto: Vida Press

Ārvalstu mediju redzeslokā šonedēļ atkal nonācis kanādiešu popdziedātājs un daudzu tīņu elks Džastins Bībers - izmanīgajiem paparaci beidzot izdevies nofotografēt pusaugu meitenīšu dievināto mūziķi kopā ar savu jauno draudzenīti.

Par 21 gadu vecā dziedātāja jauno simpātiju kļuvusi modele un grima māksliniece Džeida Pīrsa (abi attēlā), un runas, ka starp abiem balodīšiem uzplaukušas jūtas, izplatījās aizvadītās nedēļas nogalē, kad jaunizceptais pārītis devās kopīgā pārgājienā.

Vairākas dienas slavenību fotogrāfi mina uz papēžiem abiem mīlniekiem, cenšoties iegūt bildes, kas apstiprinātu, ka tīņu elka un 19 gadus vecās modeles starpā uzplaukušas jūtas, un beidzot visas pasaules novērtējumam sniegti unikāli kadri, kuros abi redzami kopā.

Paparaci mīlas balodīšus pieķēruši, kopā iznākam no daudzu Holivudas zvaigžņu iecienītās Equinox sporta zāles Losandželosā, kurā pārītis aizvadīja kopīgu treniņu. Tāpat jāatzīmē fakts, ka Bībera jaunā simpātija abu kopīgos foto atrādījusi arī savā Instagram profilā.

Iepriekš Bīberu vienoja romantiskas attiecības ar popdziedātāju Selēnu Gomesu, un saldais pārītis pēdējo gadu laikā vairākkārt te šķīrās, te atkal sagāja kopā. Tiesa, kvēlākie mūziķu fani joprojām neatmet cerību, ka viņu dievinātie elki atjaunos attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!