Foto: Vida Press
Par tīņu elku dēvētā kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera (attēlā) mīlas dzīve vienmēr bijusi leģendām apvīta – mēļo, ka puisis ir īstens meitu ģēģeris, kurš daiļaviņas maina kā zeķes. Publiskajā telpā atkal tiek vētīti viņa sasniegumi gultā.

Laiku pa laikam piecpadsmit slavas minūtes izpelnās meitenes, kuras publiski paziņo, ka pārgulējušas ar Bīberu, un šonedēļ atklātībā nonākuši jauni pikanti stāstiņi par viņa mīlas dzīvi.

Ārzemju mediji vēsta, ka austrāliešu radio "KIIS" rīta sarunu šovā "The Kylie and Jackie O Show" šonedēļ viesojušās trīs meitenes, kuras apgalvojušas, ka nesen baudījušas gultas priekus ar tīņu elku.

Viena no sievietēm, kura sevi dēvējusi par Koru, sacījusi, ka viņa ar Bīberu pārgulējusi pērn, kad slavenais dziedātājs viesojies Sidnejā. Meitene un vēl piecas viņas draudzenes ar mūziķi esot iepazinušās kādas viesnīcas automašīnu stāvlaukumā.

"Viņa miesassargs prasīja, ko šovakar esam ieplānojušas darīt un piedāvāja doties līdzi uz viesnīcu," ārzemju mediji citējuši Koras sacīto.

Tālāk notikumi virzījušies strauji – Bībera numuriņā notikušas sarunas, bet drīz vien puisis ķēries vērsim pie ragiem un sācis dižoties ar savu vīrišķo mantību. Tīņu elks iegājis blakus istabā un klaigājis, lai meitene atnāk pie viņa, jo "man tev ir kaut kas ko parādīt".

"Viņš izvilka savu locekli un pienāca man tuvāk," sacījusi Kora, neaizmirstot piebilst, ka drīz vien abi likušies gultā.

Savukārt radio raidījuma viešņa, kura uzdevusies par Semu, apgalvojusi, ka viņa ar Bīberu esot iepazinusies kādā Austrālijas skeitparkā un laimīgā satikšanās vainagojusies ar kaislīgu nakti.

Trešā dāma klāstījusi, ka viņa Bībera redzeslokā nonākusi 2013. gadā. Līdzīgi kā Koru, arī viņu dziedātājs noskatījis kādas Sidnejas viesnīcas automašīnu stāvlaukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!