Foto: Vida Press

Viens no šī brīža karstākajiem slavenību dzīvi atspoguļojošo mediju ziņu tematiem ir amerikāņu dziedātājas Bejonsas Noulzas un repera Jay Z (abi attēlā) laulības problēmas. Abi izskanējušās runas par šķiršanos pagaidām nav komentējuši, taču tuva radiniece bijusi daudz runātīgāka un atklājusi jaunus faktus par pāri.

Bejonsas māsīca, aktrise Šanika Noulza, intervijā izdevumam Heat beidzot apstiprinājusi to, par ko mēles trītas jau labu laiku – Bejonsas un Jay Z laulība ir apdraudēta.

Nesen plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegts Bejonsas jaunākais muzikālais veikums – vizuālais albums Lemonade. Jau vēstīts, ka daudzi fani kompozīciju lirikās saklausīja slēptus zemtekstus, ka dziedātājai nācies piedzīvot smagu vilšanos – Jay Z viņu krāpis.

Mākslinieces māsīca intervijā to netieši apstiprinājusi. Viņa pastāstījusi, ka Bejonsas jaunajā albumā izdziedātas un ar mūzikas palīdzību izklāstītas attiecību problēmas, kas pēdējos gados piemeklējušas popdziedātāju un viņas vīru.

Tāpat viņa stāstījusi, ka gadu gaitā dziedātāja un reperis vairākkārt šķīrušies un atkal sagājuši kopā. Tiesa, abi nekad nav savu privāto dzīvi vēlējušies iztirzāt publiski, tādēļ attiecību problēmas risinātas pieklusināti, izvairoties no liekas mediju intereses.

Šanika atklājusi, ka Bejonsa saskārusies ar ļoti smagiem attiecību pārbaudījumiem un viņai nācies iemācīties piedot un sadzīvot ar dusmām un aizvainojumu. Sieviete gan nav tieši norādījusi, kā Jay Z sāpinājis savu sieviņu.

Aktrise apstiprinājusi, ka Bejonsas jaunajā albumā izdziedātas laulības nesaskaņas. Tiesa, Šanika skaidrojusi, ka mūziķe ir apņēmības pilna savest kārtībā savu privāto dzīvi un pārvarēt attiecību krīzi ar Jay Z.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!