Foto: AFP/Scanpix

Neskaitāmas reizes apliecinājies, ka jābūt ļoti uzmanīgiem ar to, kas tiek publicēts sociālajos tīklos, un slavenībām jābūt divtik modrām, jo pretējā gadījumā var gadīties kāds pārpratums. Šonedēļ divdomīga kadra dēļ baumu virpulī ierauta draiskā amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa (attēlā).

ASV nupat atzīmēta Pateicības diena, un Sairusa svētkos savus "Instagram" sekotājus iepriecinājusi ar glītu foto, kurā viņa pozē ikdienišķā T-kreklā.

Par apspriestāko bildes elementu kļuvis mūziķes manāmi uzbriedušais puncītis, kas zibenīgi licis uzvirmot runām par to, ka viņa, iespējams, ir sava un aktiera Laiema Hemsvorta pirmdzimtā bērna gaidībās.

Lai gan skatuves māksliniece foto papildinājusi ar tēmturi "vegānu tītara bēbītis", vedinot domāt, ka viņa pirms pozēšanas gluži vienkārši ieturējusi sātīgu vegānu maltīti, daudzi ir pārliecināti – Sairusa apzināti maldinājusi cilvēkus, lai slēptu grūtniecību.

Lielā ļaužu interese un daudzie fanu komentāri, kuros taujāts, vai dziedātāja ir gaidībās, veicinājuši labvēlīgu augsni baumām, un slavenību dzīvi atspoguļojošie tabloīdi steiguši pasaulei paziņot, ka Sairusa, iespējams, ir mātes cerībās.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Nov 22, 2017 at 7:48pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!