Foto: Privātais arhīvs

Pirms pāris dienām Latviju pāršalca krimināls skandāls, kura centrā dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (attēlā ar Anniju). Puisis vārdā Nikijs Valmispilts paziņoja, ka bijusī draudzene turpina viņu lenkt, lai gan jau labu laiku ir kopā ar Puzikovu, par ko Puzikovs esot atriebies, uzbrūkot Valmispiltam ar asaru gāzi. Valmispilts, uzzinājis, kā Puzikovs situāciju skaidro presei, uzsver – dziedošais policists melo.

"Kāda mana tuva draudzene atklāja, ka pēc tam, kad lieta nonāca medijos, Nikolajs esot viņai zvanījis un sīki izjautājis par to, kāpēc šī lieta nonākusi presē. Viņš arī prašņājis, ar ko Annija nupat atpūtusies Hauzē. Iespējams, viņam radušās aizdomas par to, ka Annija iet pa kreisi.

Visu laiku kopš viņa ir kopā ar Nikolaju, viņa iet pa kreisi, sarakstās un tiekas ar mani," sarunā ar DELFI Izklaidi par Puzikova draudzenes uzvedību stāsta Valmispilts.

Meitene savulaik desmit mēnešus draudzējusies ar Valmispiltu, bet tad aizgājusi pie Puzikova, kā uzsver Valmispilts, "ceļojumu, dzīvokļa un BMW dēļ", taču drīz vien prasījusies atpakaļ pie Valmispilta, Puzikovu nepametot.

Ja sākumā Valmispilts vēl bijis ieinteresēts, pēc konflikta 25. aprīlī visa vēlme pazudusi. "Toreiz vēlu vakarā biju satikties ar Anniju. Izlaidu viņu ārā no mašīnas, bet man nošķērsoja ceļu kāds auto.

No tā izkāpa Puzikovs ar vēl diviem vīriem un nāca pie mana auto. Laikam saprata, ka viens ar mani galā netiks, tāpēc bija paņēmis līdzi vēl divus. Durvis manam auto bija aizslēgtas, bet stikls bija nedaudz vaļā. Puzikovs sāka pa šķirbu pūst iekšā asaru gāzi. Pēc tam kompānija nolauza mana auto spoguli un mēģināja izsist stiklu," notikumus atceras Valmispilts.

Puisis rēķina, ka jauns spogulis automašīnai vien maksā 312 eiro, turklāt asaru gāze viņam apdedzinājusi seju, radusies vajadzība apmeklēt ārstus un kavēt darbu. Kopējo zaudējumu summa sastādot 652 eiro, taču Puzikovs atteicies šo summu maksāt.

"Viņš teica, ka gatavs samaksāt 100 eiro. Par tādu naudu es pat jaunu spoguli nopirkt nevaru!" Drūmi pasmaida Valmispilts. Taču vēloties piedzīt summu tiesiskā ceļā, Valmispilts nonācis strupceļā.

"Uzrakstīju iesniegumu Ogres policijai. Tā viņu piesedza. Pēc tam vērsos pie Iekšlietu ministrijas. Puzikovs atzīst savu vainu vien netīšā nodarījumā, un man ir sajūta, ka policija viņu piesedz. Kāds netīšs nodarījums, ja tieši viņš man aizšķērsoja ceļu? Puzikovs cerēja, ka viss pa kluso tā arī beigsies, bet tā nenotiks.

Tagad lieta ir iesniegta Ģenerālprokuratūrā," apņēmības pilns cīnīties par savu taisnību ir Valmispilts. Viņš šokā par Puzikova publiskajiem apgalvojumiem par to, ka viņš tādu Valmispiltu nemaz neesot saticis un nepazīstot.

"Smieklīgākais ir tas, ka mēs dzīvojam pavisam netālu viens no otra, 14 gados kopā staigājām. Arī Annijas sakarā viņš man vairākkārt ir zvanījis, mēģinājis man pielīst. Man telefonā saglabājušies viņa zvani! Viņš zvanīja man arī uzbrukuma dienā," stāsta Valmispilts.

Kā uzsver Valmispilts, nekas vēl nav beidzies. Lieta atrodas Ģenerālprokuratūrā, bet Puzikova draudzene tikām turpinot pēc Valmispilta vārdiem "līmēties klāt" bijušajam draugam. Valmispilts jau vairākkārt Annijai pavēlējis likt viņu mierā, jo pats jau labu laiku ir citās attiecībās, taču Annija to neņemot vērā.

"Nupat klubā Hauze viņa man atkal līmējās klāt. Biju aizbraucis uz klubu atpūsties un iedzert kādu alu, bet viņa pienāca no mugurpuses un sabojāja vakaru.

Ķērās man virsū, mēģināja noskūpstīt. Zvanīju, lai brauc man pakaļ un glābj. Man ir draudzene, un tāda Annija man nav vajadzīga," nopūšas puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!