Foto: Kadrs no video
Aizvadītās nedēļas izskaņā notika atvadas no mūziķa un TV raidījumu vadītāja Valtera Frīdenberga, kura dzīvība pēc cīņas ar vēzi pāragri izdzisa 17. oktobrī. Savas dzīves pēdējās nedēļas viņš smagā stāvoklī pavadīja slimnīcā, kur pie viņa uz maiņām dežūrēja labākais draugs Māris Bērents un mīļotā sieviete Kristīne Paegle, ar kuru Valters bija iecerējis apprecēties.

Kā LTV raidījumā "Aculiecinieks" aizvadītajā sestdienā pastāstījusi Kristīne, viņa ar Valteru iepazinusies 2012. gada nogalē. Abi sastapušies grāmatas "No vienas ligzdas" prezentācijā, kurā Kristīne strādājusi par viesmīli.

Valters meiteni uzrunājis, kad abi kopā griezuši kūku. Viņš Kristīnei palūdzis telefona numuru, un drīz vien sācies romantiskais randiņu laiks.

Simpātijas starp abiem pāraugušas īstā mīlestībā, un abi gribējuši šoruden kļūt par precētu vīru un sievu, tomēr šo ieceri nav izdevies realizēt, jo Valteram strauji pasliktinājusies veselība.

"Viņš mani mīlēja līdz mūža galam. Tas bija tas, ko mēs gribējām iegravēt mūsu laulību gredzenos," raidījumā pastāstījusi Kristīne, kura vienu no gredzeniem nēsā uz pirksta, bet otru – iekārtu ķēdītē ap kaklu.

Tāpat arī Valtera mīļotā atklājusi, ka kāzu datums bijis nolikts. Sākumā abi gribējuši mīt gredzenus Valtera dzimšanas dienā 26. oktobrī, tomēr dažādu apsvērumu dēļ datums pārlikts uz otrdienu, 23. oktobri.

Atgādinām, ka 26. oktobrī Valters būtu atzīmējis 31 gada jubileju. Šajā dienā Rīgas krematorijā pulcējās mūziķa tuvinieki, draugi un atbalstītāji, lai no viņa atvadītos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!