Foto: Mango

Šī gada pavasarī grupas Putnu balle dalībnieks Valters Frīdenbergs uzsāka attiecības ar pašvaldības aģentūras Rīgas dārzi un parki direktora Agņa Kalnkaziņa meitu Santu, bet tagad, pēc pusgadu ilgas draudzības, abi jaunieši izšķīrušies.

Lai gan vēl augusta nogalē Valters sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpa to, ka viņam ir nopietnas attiecības, un atzina, ka darīs visu, lai saglabātu romantisko periodu tajās, nesen abi mīlnieki izšķīrušies.

Attiecību pārtraukšanas iniciatore bijusi 22 gadus vecās Santa Kalnkaziņa-Sudnika, kura sapratusi, ka šobrīd viņa nevēlas saistīties ar kādu cilvēku, jo jaunajai sievietei jāsakārto sava dzīve, raksta žurnāls Privātā Dzīve.

"Mēs vairs neesam kopā. Punktu attiecībām pieliku es. Ar mani tā notiek - ja nejūtos saskaņā ar sevi, saprotu, ka dzīvē kaut kas jāmaina. Ar Valteru viss notika pārāk ātri," apstiprinājusi Santa.

Savam nu jau bijušajam draugam meitene veltījusi tikai tos labākos vārdus, atzīstot, ka kā cilvēks Valters ir ļoti labs, bet arī atklājot, ka abi bieži "neesot runājuši vienā valodā".

"Man patīk priecāties par dabu, par pavisam vienkāršām lietām. Valters to nesaprot. Turklāt pienāca brīdis, kad sapratu, ka attiecības nav tas, ko tagad gribu. Kamēr neesmu sakārtojusi savu dzīvi, nevaru būt ne ar vienu kopā," skaidrojusi Santa, kura no iepriekšējām attiecībām audzina pusotru gadu veco meitiņu Sofiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!