Foto: Vida Press/Instagram.com/madonna/
ASV prezidenta vēlēšanu neprātā iesaistījušies arī pasaules šovbiznesa darboņi. Lai pievērstu sabiedrības uzmanību, talkā tiek ņemta sen pārbaudīta un ļoti iedarbīga metode – atkailināšanās.

Sabiedrība sadalījusies divās nometnēs – vieni atbalsta Demokrātu partijas izvirzīto prezidenta amata kandidāti Hilariju Klintoni, savukārt otriem labāk simpatizē Republikāņu partijas kandidāts Donalds Tramps.

Lai gan Klintones izredzes kļūt par nākamo ASV galvu tiek vērtētas augstāk, neskaitāmi politologi atzinuši, ka vēlēšanu rezultāti var sagādāt pārsteigumus.

Šī iemesla dēļ sasparojušās mūsdienu popkultūras spilgtākās personības. Tā, piemēram, amerikāņu dziedātāja Keitija Perija "Instagram" tīklā padalījusies ar saviem cenzētajiem kailfoto, aicinot savus fanus un sekotājus atbalstīt Klintoni.

Viņas piemēram sekojusi arī dziedātāja Madonna (attēlā). Mūziķe publicējusi pikantu momentuzņēmumu, kurā redzama kaila, un attēls papildināts ar lakonisku komentāru.

"Balsojiet par Hilariju. Viņa ir labākais, kas mums ir," savus fanus mudinājusi Madonna, liekot nojaust, ka drīzumā viņa publicēs vēl kādu kailfoto, lai pārliecinātu ļaudis atbalstīt Klintoni.

TOMORROW, I USE MY BODY AS CLICK BAIT TO HELP CHANGE THE WORLD 👊🏼

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on Sep 26, 2016 at 2:06pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!