Foto: Vida Press

Par popmūzikas karali dēvetā Maikla Džeksona tuvs draugs atklājis kādu pagātnes detaļu, kas, iespējams, izskaidro mūziķa noslēpumaino un ne pārāk veiksmīgo mīlas dzīvi. Šajā versijā nozīmīgu lomu ieņem par popmūzikas karalieni sauktā Madonna (abi attēlā).

Amerikāņu aktieris Marks Lesters bija tuvs slavenā mūziķa draugs, kurš sabiedrībai zināmāks kļuva pēc popzvaigznes nāves, jo mētājās ar apgalvojumiem, ka esot Džeksona bērnu Prinsa un Parisas bioloģiskais tēvs.

Lesters kādu brīdi apgalvoja, ka Maikls lūdzis viņam kļūt par spermas donoru, bet vēlāk pats šos apgalvojumus noliedzis.

Lesteram ir četri bērni, un viņš izdevumam "The Daily Mail" nesen atklājis, ka Džeksons mēdzis jokot – Markam pietiekot tikai paskatīties uz savu sievu, lai viņa paliktu stāvoklī. Džeksons bijis krusttēvs divām Marka meitām.

Lūgumu kļūt par spermas donoru viņš skaidro ar Džeksona seksuālajām problēmām. "Man šķiet, ka viņam bija problēma tieši veikt fizisko tuvības aktu, kā arī viņam bija mazs spermatozoīdu skaits," izdevumam klāstījis Lesters.

Foto: Vida Press

Marks (attēlā kopā ar Džeksonu) atklājis arī konkrēto brīdi, kas satraumējis Džeksonu un atstājis neatgriezeniskas sekas uz popzvaigznes spēju satuvināties ar kādu pretējā dzimuma pārstāvi. Psiholoģiskās traumas vaininiece esot dziedātāja Madonna. 1991. gadā abām tā laika karstākajām popzvaigznēm bija īss romāns.

Marks intervijā atklāj epizodi, kad Maikls ienācis istabā, kur gultā gulējusi Madonna. Viņa nometusi segu un zem tās bijusi pilnīgi kaila. "Viņš uzmeta viņai vienu skatienu, tad iebļāvās un aizskrēja prom. Es nu gan tā nebūtu darījis," "The Daily Mail" klāstījis Lesters.

Detaļas par Džeksona savaldzināšanu aizvadītā gada decembrī atklājusi arī Madonna, kura TV šovu vadītājam Džeimsam Kordenam pastāstīja, kā tikusi pie skūpsta ar popa karali.

Džeksonam Madonna esot patikusi, bet viņš bijis pārlieku kautrīgs. Madonna spērusi pirmo soli un padarījusi Maiklu vaļīgāku ar glāzi vīna. Viņa pat atklāja tādu niansi, ka tas esot bijis īsts franču skūpsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!