Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā latviešu dziedātāja Aminata (attēlā) tika izslēgta no Krievijas šova "Golos". Daudziem viņas faniem šāds žūrijas pārstāves Poļinas Gagarinas lēmums nebija pa prātam, tomēr, kā pēc uzstāšanās atzina pati māksliniece, viņa neskumstot par šādu notikumu pavērsienu.

Vasaras izskaņā tapa zināms, ka Aminata piedalīsies šovā "Golos", un septembrī televīzijā tika translēta atlases kārta, kurā latviešu dziedātājai ar savu sniegumu izdevās pārliecināt žūriju. Par savu skolotāju viņa izvēlējās Poļinu Gagarinu.

Tālāk viss ritēja kā pa diedziņu – Aminatai duetu cīņā izdevās pārspēt savu komandas biedru un saglabāt vietu šovā. Savukārt aizvadītās nedēļas izskaņā veiksme vairs nebija viņas pusē.

Aminata izpildīja grupas "Город 312" kompozīciju "Обернись", un viņas sniegums bija visai iespaidīgs, taču ne gana labs, lai tiktu saglabāta vieta šovā. Poļina Gagarina lēma, ka viņa tomēr nav pelnījusi iespēju iekļūt "Golos" nākamajā kārtā.

Dziedātājas fani neslēpa sašutumu – daudzi prātoja, ka, iespējams, Aminatas neveiksmē vainojama dziesmas izvēle, savukārt citi vilka paralēles ar politiskiem notikumiem.

"Es vienmēr gaidu sliktāko, bet ceru uz labāko. Biju tam sagatavojusies, un viss ir kārtībā," savu izslēgšanu vēlāk komentēja Aminata.

Tāpat latviešu dziedātāja atzina, ka dziesmu, kuru viņa izpildīja, ieteikusi Poļina Gagarina, un viņa arī paklausījusi savas skolotājas padomam. Jāatzīmē, ka abas bija pazīstamas un uzturēja visai draudzīgas attiecības jau pirms šova.

"Tas tikai pierāda, ka viss ir godīgi. Paliek tas, kurš ir vislabākais," to, kā draudzība ar Gagarinu ietekmējusi viņas gaitas šovā, komentēja Aminata.

Abu ciešo draudzību arī apliecina fakts, ka Gagarinas acīs, paziņojot, ka Aminata nav iekļuvusi nākamajā kārtā, bija manāmas asaras. Savukārt Aminata pēc šova savā "Instagram" foto blogā publicējusi momentuzņēmumu, kurā abas redzamas kopā, un pateikusies Poļinai par ieguldīto darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!