Foto: Kadrs no video

Visā pasaulē pēdējā laikā milzīgu popularitāti iemantojusi "tverkošana" jeb dibena kratīšana mūzikas ritmā, un šīs dejas neprātam ļāvušās arī vairākas slavenības. Viņu vidū ir arī savulaik populārās meiteņu grupas Spice Girls dalībniece Melānija Brauna jeb Mela B (attēlā).

Viena no pirmajām slavenībām, kas pievērsās "tverkošanai" un joprojām regulāri savus fanus iepriecina ar šīs dejas demonstrējumiem, ir nerātnā popdziedātāja Mailija Sairusa, un tagad viņas piemēram sekojusi arī Mela B, kas visai pasaulei atrādījusi, kā pareizi jādrebina dibena vaigi.

"Spicā" Mela B šonedēļ tīmekļa vietnē Instagram savu fanu novērtējumam sniegusi unikālu video, kurā iemūžināti kadri, kuros viņa demonstrē savas "tverkošanas" iemaņas, turklāt, šis process noticis profesionālas pēcpuses kratītājas pavadībā, kura dziedātājai regulāri pasniedz dibena drebināšanas nodarbības.

38 gadus vecā trīs bērnu māmiņa šī videoklipa dēļ iemantojusi visnotaļ lielu ārvalstu mediju ievērību, kas plaši atspoguļojuši Melas B dibena izdarības dažādos izklaides portālos, un sižets izpelnījies arī lielu mūziķes fanu atsaucību, kas sajūsminājušies par Melānijas seksīgās pēcpuses kratīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!