Par karstāko tematu pašmāju šovbiznesā šonedēļ kļuvusi dziedātājas Lienes Šomases uzstāšanās Daugavpilī. Tagad "Delfi Izklaidei" kāds aculiecinieks atsūtījis skatu no pasākuma aizkulisēm.

Jau vēstīts, ka plašas diskusijas sabiedrībā radīja Šomases uzstāšanās Daugavpils Kultūras pilī notiekošajā koncertā "Rudens šlāgeris", kurā viņa, nevairoties no rupjiem izteicieniem, dziesmu starplaikos pļāpāja ar tā skatītājiem.

No aizkulisēm tapušajā video redzams, ka Šomases atraktīvo priekšnesumu pārtraukt nebija viegli un pasākuma vadītājam bija jākļūst diezgan uzstājīgam, lai pieredzes bagātā māksliniece pamestu skatuvi un ļautu uzstāties kolektīvam "Roja".

Pati Liene, reaģējot uz notikušo, savā "Facebook" profilā retoriski jautājusi, vai daudzie komentētāji "ir kaut ko izdarījuši savas dzimtenes labā", kā arī dalījusies ar īpaši daudznozīmīgu atziņu.

"Cik smieklīgi tie cilvēki, kas paši smieties māk par citiem un tad varbūt par sevi," īstu kalambūru savā "Twitter" profilā publicējusi Šomase un publiski priecājusies, ka, pateicoties šiem notikumiem, viņas draugiem virtuālajā vidē pievienojies arī Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!