Foto: Privātais arhīvs
Talantīgā dziedātāja un trenere Solvita Avakjana jeb Solla (attēlā) nekad nav slēpusi savu vecumu, un 24. februārī viņa nosvinēja 37. dzimšanas dienu. Zīmīgo notikumu Solla izmantojusi, lai vairākās valodās pateiktos saviem faniem par atbalstu visā, kas pēdējā gada laikā pieredzēts.

Skaidrs, ka pēdējais gads nudien bijis nozīmīgs pagrieziena punkts Sollas karjerā. Tieši pirms gada Latviju pāršalca ziņa, ka māksliniece, kuru tauta savulaik iepazina kā grupas A-Europa dejotāju, atgriežas šovbiznesā, lai pati uzstātos kā solo māksliniece.

Nieka gada laikā Sollai izdevās ne tikai iekarot skatuves Latvijā, bet arī ieinteresēt klausītājus Itālijā. Turklāt paralēli darbībai mūzikā iedvesmojošā sieviete guva panākumus sportā, iepazīstinot Latviju ar fit dance burvību.

Solla ir pierādījums tam, ka 37 gadu vecumā dzīve tikai sākas. Dzimšanas dienu māksliniece nosvinējusi kopā ar draugiem, bet nav aizmirsusi arī pielūdzējus. Viņa Facebook fanu lapā publicējusi video trīs dažādās valodās, kurās saka paldies par atbalstu faniem Latvijā, Krievijā, Itālijā un citur pasaulē.

Visiem Latvieshiem dedicated! ;) ;) ;)Posted by Solvita Avakjana on trešdiena, 2016. gada 24. februāris

Gamardzhoba Megobrebo!Dzalian Kargi Hart! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*Posted by Solvita Avakjana on trešdiena, 2016. gada 24. februāris

I'm very Thankful for yours wishes and i'm appreciated a lot for yours congratulations! :) :) :) :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Posted by Solvita Avakjana on trešdiena, 2016. gada 24. februāris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!