Foto: DELFI

Februārī tapa zināms, ka slimnīcā nonācis mūziķis, grupas Līvi dalībnieks Ainars Virga, bet tagad viņš atkal ir "uz kājām" un pošas kāzām – viņš bildinājis savu ilggadējo draudzeni Aniju (abi attēlā) un saņēmis jāvārdu.

"Esmu viņu bildinājis, un Anija teica - jā! Tagad domāju, kad svinēt kāzas. Gribu visu nodarīt pēc iespējas ātrāk. Kad esmu kaut ko izdomājis, man nepatīk vilkts garumā un gaidīt," intervijā žurnālā Ieva stāstījis mūziķis un padalījies arī ar bildinājuma detaļām.

"Kad Aniju bildināju, aizgāju uz burgeru kafejnīcu un palūdzu, lai gredzenu, ko gribēju viņai dāvināt, iecep burgerā. Kad Anijai to aiznesu, viņa ēda un nojauta, ka tam ir kāds zemteksts. Atrada gredzenu un bez mana jautājuma pateica - jā!" atceras Virga.

Viņš arī kliedējis bažas, ka nesen slimnīcā nonācis alkohola dēļ - mūziķim sākušās stipras muguras sāpes, tāpēc bijusi nepieciešama mediķu palīdzība.

Virga arī ticis pie sava dzīvoklīša, ko viņam piešķīrusi Liepājas pašvaldība - divistabu mājoklī jau veikts remonts, bet tagad mūziķis plāno sākt to iegādi.

"Es esmu laimīgs cilvēks. Man vēl būtu jātiek vaļā no pīpēšanas un miega zālēm, ko dzeru katru vakaru. Bez tām nespēju aizmigt. Alkoholu arī vairs nelietoju. Tas gan vēl ir neilgu laiku, bet mans plāns - vairs nekad. Un es zinu, ka savus nopietnos plānus, ja gribu, spēju īstenot," intervijā Ieva atzinis Virga.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!