Foto: Mango

Aizvadītajā nedēļas izskaņā dziedātāja Yana Kay (attēlā) saviem draugiem un faniem sagādāja pamatīgu pārsteigumu – viņas Draugiem.lv profilā parādījās informācija, ka mūziķe apprecējusies.

Līdz šim publiskajā telpā Kay vairījusies runāt par savu privāto dzīvi, tādēļ pēkšņais paziņojums, ka dziedātāja iestūrējusi laulības ostā, sabiedrībā tika uzņemts ar krietnu devu neizpratnes.

Vēl jo neizprotamāku šo savienību darīja fakts, ka par Yanas vīru aizvadītās nedēļas ceturtdienā bija kļuvis Rinalds Staņevičus - interneta jokdaris un viens no populārākajiem Draugiem.lv lietotājiem, kura paziņu lokā ir gandrīz 14 tūkstoši cilvēku.

Lieki teikt, ka ziņa par kāzām izrādījusies tikai neliels pārpratums - Rinalds, acīmredzot, mūziķei nosūtījis virtuālu uzaicinājumu attiecību statusā norādīt, ka abi ir salaulājušies, un Kay netīšām to arī apstiprinājusi.

Līdzīgu joku savulaik Staņevičus izspēlēja arī ar dziedātāju Sabīni Berezini. Tiesa, informācija, ka abi salaulājušies, toreiz parādījās vien Rinalda Draugiem.lv profilā, jo Sabīne precinieka aicinājumu publiskot abu attiecību statusu nebija apstiprinājusi.

Šobrīd jau Janas Draugiem.lv profilā viss ir atgriezies ierastajās sliedēs, un viņas attiecību statuss atkal nav norādīts. Mūziķe vēlāk par šo visu misēkli arī pasmējusies mikroblogu vietnē Twitter. "Tagad jādomā, kā lai tās kāzas tagad nosvinu," vīterojusi Kay.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!