Foto: RIA Novosti/Scanpix
Ir pagājuši deviņi mēneši kopš Krievijas dziedātājas un aktrises Žannas Friskes pāragrās aiziešanas mūžībā, bet viņas paši tuvākie cilvēki nespēj rast mieru – konflikti starp Friskes radiniekiem un mīļoto vīrieti Dmitriju Šepeļevu nerimst.

Friskes māsa Natālija (attēlā), kura pēc mīļotās māsas nāves ir galvenā, kas sniedz medijiem informāciju par notikumiem ģimenē, nesen vērsusies pēc palīdzības pie ekstrasensa – tā kā ar saviem pūliņiem ģimene kašķus nespēj atrisināt, laiks iesaistīt pārdabiskos spēkus.

Krievijas mediji ziņo, ka Natālija tikusies ar populārā šova Ekstrasensu cīņas desmitās sezonas uzvarētāju Mohsenu Noruzi un noslēpumainais vīrietis ieviesis zināmu skaidrību Friskes ģimenes situācijā.

Viena no lietām, ko Noruzi pastāstījis dziedātājas māsai, apgāž šaubas par Friskes un viņa dzīvesbiedra Šepeļeva mīlestību. Pēc Žannas nāves izskanēja runas, ka vīrietis viņu izmantojis tikai naudas dēļ, bet ekstrasenss pavēstījis – starp abiem valdījusi īsta un bezgalīga mīlestība un laime.

Protams, ekstrasensam arī lūgta palīdzība Friskes dēlēna Platona tālākā dzīvesgājuma prognozēšanā. Tā kā pēc māmiņas zaudējuma zēns dzīvo pie tēva, Friskes radiniekiem ir ierobežotas iespējas puisēnu sastapt.

Tas ļoti sarūgtinājis Friskes tēvu un izraisījis ne mazums konfliktu, kas nelāgi ietekmēja arī pašu zēnu, bet ekstrasenss mierinājis, ka drīz šī situācija mainīsies – viss liecina, ka Žannas vecākus un māsu jau tuvākajā laikā gaida iespēja tikties ar Platonu.

Tiesa, viņš aicinājis viņus pārlieku nesapriecāties – zēns turpinās dzīvot kopā ar savu tēvu un tikai pieaugušā vecumā apzināsies savas mātes ģimenes lomu viņa dzīvē.

Tomēr Natālijai dots arī kāds gaismas stariņš – ekstrasenss paziņojis, ka jau tuvākajā laikā viņu ģimenē parādīsies mazulis, kurš būs līdzīgs mūžībā aizgājušajai Žannai gan vizuāli, gan raksturā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!