Foto: publicitātes/privātais arhīvs
Lai gan nedēļas apspriestākais notikums Latvijā ir Dziesmu un deju svētki, arī izklaides jomā notika daudz interesanta, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem un dedzīgāk apspriestajiem tematiem.

Izjukusi Saulieša un viņa daiļās Katrīnes kopdzīve

Foto: Publicitātes foto

Šķirtus ceļus dzīvē nolēmuši iet hokejists Kaspars Saulietis un viņa daiļā sieva Katrīne Sauliete, vēsta izdevums "Kasjauns".

Lasīt vairāk

'Tādu Pugačovu es mīlu' – Galkins publicē aizkustinošu mākslinieces foto

Foto: Privātais arhīvs

Humorists Maksims Galkins allaž lepojies ar savas sievas daili, jauneklīgo izskatu un nesamākslotību, un kārtējo reizi savus sekotājus iepriecinājis ar Krievijas estrādes mākslinieces Allas Pugačovas portretu.

Lasīt vairāk

Pašmāju interneta hits: žurnālists pārbiedē aizmigušu Dziesmu svētku dalībnieku

Foto: Kadrs no video

Popularitāti "Facebook" iemantojis kāds pašmāju video, kurā LNT žurnālists Kristaps Tālbergs tiešraidē netīšām pārbiedē dusošu Dziesmu un deju svētku dalībnieku.

Lasīt vairāk

Elbakjans 32 gadu vecumā absolvējis Rīgas 1. Tālmācības vidusskolu

Foto: Privātais arhīvs

Ar patiesi nozīmīgu sasniegumu palepojies ielu sporta un kultūras kustības "Ghetto Games" līderis Raimonds Elbakjans – viņš 32 gadu vecumā šogad absolvējis Rīgas 1. Tālmācības vidusskolu.

Lasīt vairāk

Foto: Kā slavenie latvieši ieskandināja Dziesmu un deju svētkus

Foto: Privātais arhīvs

Svētdien vērienīgi atklāti XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki un tajos dalībnieku rindas kuplina arī slaveno latviešu pulciņš, kuri ar sociālo tīklu starpniecību ļāvuši ielūkoties svētku atklāšanā.

Lasīt vairāk

Raibi foto: Iedevesmojošākās latviešu māmiņas 'Instagram'

Foto: Privātais arhīvs

Mammas jau izsenis ir pierādījušas, ka nav nekā tāda, ko viņas nespētu izdarīt, un tas viņas liek apbrīnot ar katru dienu arvien vairāk. Arī Latvijā ir māmiņas, kuras labprāt savā ikdienas dzīvē dalās ar citiem, tādējādi kļūstot par iedvesmas avotu tūkstošiem cilvēku.

Lasīt vairāk

Deniss mīļoto vīrieti lutina ar saviem pavārmākslas šedevriem

Foto: F64

Modes blogeris Deniss Ševeļovs neslēpj savas jūtas pret mīļoto vīrieti, kā arī atklājis plašākai sabiedrībai abu draudzību un ikdienas lutināšanas paradumus.

Lasīt vairāk

Foto: Agnese Zeltiņa valdzina baltā peldkostīmā

Foto: Privātais arhīvs

Aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa jūlija sākumā saviem faniem sarūpējusi īstu desertu – sievišķīgu kadru virkni, kurā viņa iemūžināta baltā peldkostīmā.

Lasīt vairāk

Foto: Dziesmu svētkus pārņem ēverģēlība – dalībnieku līšana cauri kartes piekariņam

Foto: Privātais arhīvs

Starp intensīvajiem mēģinājumiem Dziesmu un deju svētku dalībnieki atrod brīdi arī izklaidei – to apliecina vairāki izaicinājumi, kuri sociālajos tīklos guvuši lielu atsaucību.

Lasīt vairāk

10 filmas, kas joprojām ļaudīm neliek mieru

Foto: Vida Press

Vidējā kinoskatītāja atmiņa ir īsa. Tas, protams, atkarīgs no filmas, tomēr princips paliek nemainīgs – noskaties filmu, apdomā to vienu vai divus vakarus un skaties nākamo. Ja filma ir patiešām laba, tad atmiņā tā paliks uz ilgāku laiku. Tomēr ir filmas, kas kaut kāda iemesla pēc neļauj beigt par sevi domāt joprojām. Tas pārsvarā notiek kāda sīkuma dēļ.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!