Foto: Publicitātes foto

Strauji tuvojas Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkurss "Supernova", kurā 21 izpildītājs cīnīsies par ceļazīmi uz "Eirovīzijas" konkursu. Starp viņiem ir arī Brazīlijā dzimusī Laura Rizzotto, kura tagad plašākas sabiedrības vērtējumam nodevusi savas "eirodziesmas" videoklipu.

Kā vēsta dziedātājas pārstāvji, Lauras "Supernovas" diesma "Funny Girl" stāsta par kādu meiteni, kura iemīlas savā labākajā draugā. Viņi vienmēr kopā labi pavada laiku, taču viņas patiesās jūtas pret draugu ir kā labi glabāts noslēpums līdz brīdim, kad viņa to nolemj atklāt. Taču tas notiek par vēlu – draugs jau ir iemīlējies kādā citā un viņam meitene paliek vien kā draugs.

"Dziesmas video klipā es vēlējos uzsvērt un pievērst uzmanību sievietes iekšējo sajūtu dažādībai – attainot viņas sajūtu pārpilnību, kuras viņa nespēj izpaust, kā arī parādīt viņu tādu, kā to redz cilvēks, kurā viņa ir iemīlējusies – kā draugu vai vienkāši meiteni, ar kuru vienmēr var jautri pavadīt kopā laiku. Es vēlējos akcentēt šo dažādību, kādā mēs redzam paši sevi un kā mūs redz un uztver citi," atklājusi pati Laura.

Dziesmas video tika filmēts Bruklinā, Ņujorkā. Tā veidotāji ir franču-venecuēliešu izcelsmes režisors Antonijs Faure, operators un montāžists Kevins Čiu un māksliniece pati.

Jau vēstīts, ka Laura Rizzotto ir 23 gadus veca dziedātāja un dziesmu autore, kas dzimusi Brazīlijā, ar latviešu tēvu un portugāļu izcelsmes māti. Laura savu pirmo melodiju sarakstīja 11 gadu vecumā, un kopš tā laika viņa ir publicējusi vairāk nekā 100 oriģināldziesmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!