Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē noslēdzās Latvijas Televīzijas dziesmu un izpildītāju konkurss "Supernova". Tajā uzvaras laurus plūca Brazīlijā dzimusī Laura Rizzotto, bet to, kā viņai un pārējiem dalībniekiem īsti veicies muzikālajā sacensībā, atklāj "Supernovas" visu četru tiešraižu balsojuma dati.

Sadarbībā ar konkursa organizatoriem "Delfi Izklaide" piedāvā ielūkoties gan pusfinālu, gan lielā fināla balsojumos. Lai gan savā pusfinālā konkursa uzvarētāja bijusi pārliecinoša skatītāju mīlule un par viņu internetā un telefonbalsojumā saņemts visvairāk balsu, finālā situācija mainījusies – tur skatītāju interneta balsojuma līdere ir Liene Greifāne, bet ar to pieredzes bagātajai māksliniecei uzvarai nepietika.

Atgādinām, ka šogad konkursa norisi aizēnoja arī kāds skandāls – pēc tam, kad otrā pusfināla laikā interneta balsojumā pie Ritvara bija pievienota apvienības "Riga Reggea" foto, tādējādi, iespējams, mulsinot balsotājus, šie dati tika anulēti, un otrajā pusfinālā tika ņemts vērā vairs tikai telefonbalsojums, "Spotify" dati un žūrijas vērtējums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!