Foto: Picture Agency

Svētdienas, 12. februāra, vakarā Latvijas Televīzijā norisinājās dziesmu konkursa "Supernova" otrais ceturtdaļfināls, kurā par ceļazīmi uz "Eirovīziju" cīnījās 11 dalībnieki.

Kamēr žūrijas locekļi lielāku uzmanību pievērsa katra dalībnieka vokālajām dotībām un sniegumam uz skatuves, "dīvāna eksperti" sociālajos tīklos vairāk trina mēles par katra izskatu un ekrānā redzamajām stila ērmībām.

Šoreiz lielāko neizpratni radīja tieši puišu apģērbs – daudzi pie televizoru ekrāniem nerima uzjautrināties par vakara vadītāja Toma Grēviņa plašķīti, bet īpaša sajūsma sākās brīdī, kad viņam blakus nostājās Markus Riva, kurš bija uzcirties līdzīgas krāsas un faktūras kombinezonā.

Tāpat reti kuru vienaldzīgu atstāja dziedātājas UP jeb Agneses Uplejas "nāriņas tērps" ar caurspīdīgo tērpa augšdaļu, kas skatieniem atsedza mirdzumiem klātās krūtis. Tiesa, iespaidīgais skatuves tēls dāmai nepalīdzēja kvalificēties pusfinālam.

Savu tiesu uzmanības ieguva arī muzikālā apvienība "HiQ", kas uz skatuves kāpa ar dziesmu krievu valodā, sociālajos tīklos aizsākot kaismīgas diskusijas par valodas izvēli un to, vai tā ir piemērota, lai startētu "Eirovīzijā".

Atgādinām, ka otrajā ceturtdaļfinālā žūrijas un skatītāju simpātijas iemantoja grupa "My Radiant You", kā arī jaunais talants The Ludvig, pieredzes bagātā apvienība "Triana Park" un dziedātāja Santa Daņeļeviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!