Foto: Picture Agency

Svētdienas, 26. februāra, vakarā sekojām līdzi konkursa "Supernova" finālam, kurā par ceļazīmi uz "Eirovīziju" Ukrainā cīnījās vairs tikai četri izpildītāji, un uzvaras laurus plūca grupa "Triana Park".

Līdz finālam šogad nokļuva grupas "Triana Park" un "My Radiant You", kā arī jaunie talanti The Ludvig un Santa Daņeļeviča, bet skatītāju simpātijas iemantoja grupa "Triana Park" ar dziesmu "Line", kas maijā Latviju pārstāvēs Kijevā notiekošajā "Eirovīzijā".

Fināla pārraidē finālistu liktenis bija nodots skatītāju rokās – lai gan katru priekšnesumu vērtēja arī žūrijas locekļi, viņi vietu izkārtojumu vairs neietekmēja, un uzvarētāju izvēlējās vairs tikai skatītāji.

"Delfi" lasītāju simpātijas balvu – reklāmas kampaņu 5000 eiro vērtībā – saņēma Santa Daņeļeviča.

Žūrijas komisija šoreiz piedzīvoja ilgi gaidītās pārmaiņas – komandai beidzot pievienojusies arī kāda daiļā dzimuma pārstāve. Svētdienas vakarā kopā ar Guntaru Raču, Intaru Busuli un Kasparu Rogu dalībniekus vērtēja arī dziedātāja, konkursa "Eirovīzija" uzvarētāja Marija Naumova.

Vēl skatītājus priecēja arī īpašie viesi – iepriekšējā gada "Supernovas" konkursa uzvarētājs Justs finālā pirmatskaņoja dziesmu "Message to You", kā arī uzstājās Intars Busulis ar dziesmas "Debesis" pirmatskaņojumu.

"Supernovas" fināla laikā notikumiem konkursā un kaislībām sociālajos tīklos bija iespēja sekot līdzi arī "Delfi Izklaides" teksta tiešraidē. Teksta tiešraides arhīvu iespējams lasīt zem galerijas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!