Foto: Publicitātes foto

Starp Latvijas Televīzijas muzikālā konkursa "Supernova" pusfinālistiem, kas turpina cīņu par ceļazīmi uz "Eirovīziju", šogad ticis arī dziedātājs Miks Dukurs (attēlā) ar dziesmu "Spiritual Priest", kam tapis arī video.

"Dziesma "Spiritual Priest" ir par ticību. Es ticu, ka ikviens ir īpašs un ikviens spēj ko mainīt. Ir tikai jānotic sev un saviem spēkiem," par savu dziesmu stāsta Miks.

Viņš uzskata, ka, nevienam nezinot, cilvēka prātā noris "cīņa ar savu "alter ego", kurš ir pilnīgs pretstats un vēlas kaut ko pavisam citu", un šo cīņu izpildītājs uzticējis vizualizēt jaunajam režisoram Emīlam Ašmanim.

Video tapis Rīgas cirka telpās, bet par tā dalībnieku horeogrāfiju rūpējusies Ieva Biteniece.

Atgādinām, ka Dukurs un pārējie konkursa "Supernova" pusfinālisti spēkiem mērosies svētdien, 19. februārī, bet jau tagad izpildītājus iespējams atbalstīt, klausoties viņu kompozīcijas "Spotify" – viena klausījuma reize ir līdzvērtīga vienai balsij.

Tāpat savu favorītu ir iespējams atbalstīt "Supernova" simpātiju balsojumā portālā "Delfi". Tā uzvarētājs balvā saņems 5000 eiro vērtu reklāmas kampaņu portālā, ar kuras atbalstu varēs turpināt muzikālo virsotņu iekarošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!