Foto: F64

Svētdienas, 26. februāra, vakarā konkursa "Supernova" finālā tika noskaidrota dziesma, kura Latviju šogad pārstāvēs "Eirovīzijā". Lielāko skatītāju atbalstu ieguva un uzvaras laurus plūca grupa "Triana Park" ar kompozīciju "Line".

Sarunā ar "Delfi Izklaidi", komentējot iznākumu, maestro Raimonds Pauls skatītāju izvēli vērtē atzinīgi.

"Es domāju, ka viņi no tiem, kuri tur bija, bija paši interesantākie. Es jau ar Agnesi iepriekš esmu strādājis, viņa ir talantīga meitene," grupas vokālās līderes Agneses Rakovskas dotības uzteic Pauls.

Prognozējot grupas "Triana Park" dziesmas "Line" izredzes "Eirovīzijā", kura šogad maijā notiks Kijevā, Pauls tautiešiem iesaka novēlēt grupai veiksmi, kā arī norāda, ka "desmitniekā jau nu vajadzētu iekļūt".

Tomēr viņš atturas izteikt kādus konkrētus pieņēmumus par to, kādā vietā grupa starptautiskajā konkursā varētu ierindoties.

"Ko mēs tagad varam pateikt, mūsu interesēs ir novēlēt viņiem panākumus. Grūti kaut ko tagad paredzēt – nevar zināt, kas tur būs apkārt," aizdomājas Pauls, kurš jau iepriekš sarunā ar "Delfi Izklaidi" paudis viedokli, ka uzstāšanās uz starptautiskās skatuves ir krietni sarežģītāka, nekā tas ir "pie savējiem".

Fināla sacensībā par uzvaru konkursā "Supernova 2017" un ceļazīmi uz Kijevu līdztekus "Triana Park" šogad piedalījās arī "My Radiant You" ar dziesmu "All I Know", Santa Daņeļeviča ar dziesmu "Your Breath" un The Ludvig ar kompozīciju "I'm in Love With You".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!