Foto: Kadrs no video

Svētdien, 19. februārī, turpināsies Latvijas Televīzijas konkurss "Supernova" – šajā vakarā astoņi pusfinālisti cīnīsies par iespēju iekļūt fināla četriniekā, un jau laicīgi sākusies gatavošanās lielajam iznācienam.

Sestdien visi pusfinālisti tikās Latvijas Televīzijā, lai izmēģinātu savus priekšnesumus, un svētdienas vakarā lieliskais astoņnieks stāsies bargās žūrijas un skatītāju priekšā.

Atgādinām, ka "Supernovas" pusfinālā cīnīsies Linda Leen, Lauris Valters, Miks Dukurs, Santa Daņeļeviča un The Ludvig, kā arī grupas "Triana Park", "My Radiant You" un "Franco Franco".

Savus favorītus ikviens var atbalstīt ne tikai svētdienas vakara tiešraides balsojumā, bet arī "Spotify" vietnē – viens "Supernovas" dziesmas klausījums ir līdzvērtīgs vienai balsij.

Tāpat turpinās "Delfi" simpātiju balsojums, kura uzvarētājs saņems 5000 eiro vērtu reklāmas kampaņu portālā. Pēc pusfināla arī "Delfi" balsojumā paliks četri finālā iekļuvušie dalībnieki, bet viņu līdz svētdienai iegūtās balsis tiks saglabātas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!