Foto: F64

Atbildot uz neskaitāmiem skatītāju zvaniem un lūgumiem, seriāla Neprāta cena radošā komanda atvērusi ziedojumu tālruņa līniju un kontu, lai dotu iespēju skatītājiem atbalstīt savu iemīļoto seriālu.

Kā informē Latvijas Televīzijas (LTV) pārstāvji, seriāla liktenim jāizšķiras divu nedēļu laikā. Janvāra beigās ziedojumu tālrunis tiks slēgts un, apkopojot kampaņas rezultātus, noskaidrosies, vai kontā ir pietiekami naudas tam, lai Neprāta cena atgrieztos televīzijas ekrānos ierastajā raidlaikā un priecētu savus skatītājus līdz pat šī gada Jāņiem.

Ņemot vērā seriāla popularitāti (Neprāta cenas 400. sēriju noskatījās 203 000 cilvēku liela auditorija), iespēja savākt filmēšanai nepieciešamos 160 000 latus, pēc projekta autoru domām, esot pavisam reāla. Ja tomēr šo summu savākt neizdosies, visa nauda no konta tiks novirzīta labdarībai.

Jau ziņots, ka sakarā ar Saeimā apstiprināto budžeta samazinājumu, LTV valde 2008. gada decembrī nolēma pārtraukt seriāla Neprāta cena filmēšanu, kaut arī seriāla reitingi visā tā pastāvēšanas laikā, un īpaši pēdējos mēnešos, bijuši augsti. Šobrīd seriāla liktenis nodots tā skatītāju rokās.

Piezvanot uz norādīto ziedojuma tālruņa numuru, ikviens var ziedot vienu latu seriāla Neprāta cena turpinājuma uzņemšanai. (Ziedojumu tālrunis: 90006285; maksa par zvanu - viens lats.)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!