Foto: Publicitātes foto

Nedēļas sākums ir īsti svētki pašmāju seriālu faniem. Uzreiz pēc UgunsGrēka sezonas noslēguma ziņkārīgākajiem jau bija iespēja baudīt Viņas melo labāk trešās sezonas atklāšanas sēriju, kura sākās ar vairākām intrigām.

Pirmie pārsteigumi sākās jau ar ievada titriem - skatītāji uzzināja, ka seriālā ienāk jauni galvenie tēli - Ģirta Liuznika atveidotais Mārtiņš un "īstā" Marija jeb Anete Krasovska.

Savukārt vairāki otrā plāna tēli no pagājušās sezonas, piemēram, Konrāda kaitinošā māsa Baiba, ko atveido Elīna Vāne, un Margaritas amizantais brūtgāns Roberts, ko atveido Māris Bezmers, kļuvuši par centrālajiem varoņiem.

Vasarīgais seriāls sākās rudenīgās noskaņās un ar kādu liktenīgu pavērsienu. Tika atklāts, ka pagājušajā sezonā iepazītā Marija ir pamatīgi apzagusi Andra Buļa atveidoto bandītu Māri un aizlaidusies zilajās tālēs, taču viņas vieta tukša nepalika ne uz minūti.

Tikpat bravūrīgi noskaņota dāma ienāca Mārim piederošajā bārā un stādījās priekšā kā "īstā" Marija Lovčenko. Meitene paskaidroja, ka pirms pāris dienām iznākusi no cietuma, kur nokļuvusi tāpēc, ka meitene, kuru pagājušajā sezonā iepazinām kā Mariju, viņu iegāzusi, "aizņemoties" vārdu un uzvārdu.

Uzzinājis, ka meitene ir bez naudas un pajumtes, blēdis Māris metās Mariju iesaistīt kādā noslēpumainā afērā.

Kā nākamais pārsteigums skatītājiem tika pasniegta ziņa par Karīnas Tatarinovas atveidotās Margaritas draudzību ar ērmoto memmesdēliņu Robertu, kurš jauno sievieti vārda tiešajā nozīmē vajāja seriāla iepriekšējā sezonā. Protams, Roberta mammīte šīs attiecības neatbalsta, jo dēliņu grib paturēt tikai pati sev.

Tāpat sezonas atklāšanas sērijā tapa skaidrs, ka svarīgs tēls būs Jura Strengas atveidotais Ričards, ap kura lauku īpašumu jau virmo netīras intrigas. Taču galvenās  varones Jolantas gaitas vēl tiek turētas noslēpumā, līdz ar to skatītājiem vēl nav skaidrs, ar ko daiļava precēsies.

Lai gan oficiāli sezonas atklāšanas sērija TV3 būs baudāma tikai otrdienas, 9. jūnija vakarā, ziņkārīgākajiem jau ir iespēja to noskatīties internetā tvplay.skaties.lv
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!