Foto: Publicitātes foto

Trešdienas, 29. jūlija, pēcpusdienā TV3 seriāla Viņas melo labāk fani bija liecinieki ainai, kādas Latvijas seriālu vēsturē vēl nav bijis. Seriāla ietvaros izvērtās asiņains kautiņš, un kaušļu lomās iejutās abi aktieri, kurus dažādos topos mēdz dēvēt par Latvijas seksīgākajiem vīriešiem.

Konfliktu uzsāka Andra Buļa atveidotais ļaunais Māris, kurš, vairākkārt nodēvēdams par "kuci", aizskāra Anetes Krasovskas atveidoto Mariju. Kad satrakojies Māris vairs neizturēja un metās turpat restorānā žņaugt Mariju, pa durvīm ienāca Marijas brūtgāns, Laura Dzelzīša atveidotais Arvis (attēlā).

Arvis, protams, tūlīt metās glābt savu sirdsdāmu, zvetējot Mārim pa galvu ar pudeli. Kautiņš beidzās, kad Māris pārsistu galvu vaidēja uz grīdas, bet Arvis un Marija, izkliegdami lamuvārdus, devās prom no kafejnīcas.

Bulis jau gadiem dažādu sieviešu portālu aptaujās tiek saukts par Latvijas seksīgāko vīrieti, lai gan ikdienā viņš ir gādīgs ģimenes tēvs. Savukārt Dzelzīti seksīgu sieviešu acīs padara tieši tas, ka viņš ilgstoši ir brīvs vīrietis.

Aktierim ikvienā intervijā tiek taujāts par attiecību tēmu, un, izejot sabiedrībā, iekārojamais vecpuisis allaž ir meiteņu ielenkumā. Tieši viņš ir galvenais konkurents Bulim par Latvijas sekssimbola titulu dažādos dāmu portālu topos.

Skaidrs, ka abu šo skaistuļu cīņas aina varētu kļūt par seriāla sezonas naglu prāvam skaitam Viņas melo labāk daiļā dzimuma skatītāju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!