Foto: DELFI

Nedēļas sākumā tika dota zaļā gaisma šovam Jaunā talantu fabrika, un pirmās dienas topošajiem pašmāju šovbiznesas dzīves spīdekļiem bijušas notikumiem bagātas – zaudēti trīs kolēģi, sākts darbs pie vokāla un citu dotību slīpēšanas, kā arī aizvadīta līksma putu ballīte.

Ceturtdienas vakarā skatītājiem bija iespēja pārliecināties par "fabrikantu" muzikālajām dotībām apsveikumu koncertā, bet pēc tā jauniešu nolēma atpūsties un atzīmēt Pāvela dzimšanas dienu.

Iesākumā viss bija solīdi - dalībnieki pasēdēja VIP istabiņā, patērzēja, kā arī iemalkoja pa kādam dzērienam, bet pēc pusnakts jaunie censoņi izlēma mīļā bariņā sēsties ar putām pildītā vannā.

Tiesa, ar vienkāršu vannošanos jauniešiem vis nepietika, un drīz vien Mārtiņš, kurš pagaidām skatītājiem prātā palicis ar to, ka paguvis visai Latvijai pavēstīt, ka ir nevainīgs, metās neprātīgā atrakcijā - viņš izmēģināja, kā ir puskailam šļūkt pa slapjo grīdu.

Šī nodarbe drīz vien aizrāva arī citus dalībniekus, un jautrība šova telpās nerimās līdz pat pieciem rītā, lai gan piektdien jauniešiem bija plānots centīgi strādāt pie gatavošanās pirmdienas koncertam.

Skatītāju vidū jauniešu nerātnības guvušas pretrunīgu vērtējumu - kamēr vieni priecājas par aizraujošajiem kadriem televizoru ekrānos, citi norāda, ka tik jaunu puišu un meiteņu aizraušanās ar alkoholu ir nepareiza un dalībniekiem vairāk vajadzētu domāt par darbu, nevis pudeles cilāšanu un izklaidēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!