Foto: DELFI

Pirmdien, 19. augustā, sākās šovs Jaunā talantu fabrika, un pirmā diennakts kopš 15 uzņēmības pilno jauniešu ievākšanās mītnesvietā Elijas ielā bijusi notikumiem un iespaidiem bagāta.

Pirmajā vakarā lielākās diskusijas radīja gultasvietu sadalīšana - lai gan dzīvi šova telpās uzsāka 15 jaunieši, sarūpētas tikai 11 gultas, kas noveda pie tā, ka dažas meitenes draudzīgi gulēja kopā.

Pēc salīdzinoši mierīgi pavadītās nakts jaunieši devās uz rītarosmi pie Vingruma kluba treneres Ievas, bet pirmā fiziskā rosīšanās šovā beidzās ar asinīm, vēstīts Jaunās talantu fabrikas mājaslapā.

Tuvojoties vingrošanas nodarbības beigām, slodzi neizturēja vecākais šova dalībnieks - 25 gadus vecais ceļu un tiltu būves inženieris Edgars Gusts (attēlā), un, kad trenere aicināja šova dalībniekus atslābināties un atgulties uz vingrošanas paklājiņiem, pa puiša degunu aumaļām sāka plūst asinis.

Palīgā Edgaram metās gan kolēģi, gan trenere, kura sniedza pirmo palīdzību, un, neraugoties uz asinīm un slikto pašsajūtu, puisis rīta rosmi apņēmīgi turpināja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!