Foto: Publicitātes foto

No piektdienas, 6. aprīļa, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt četras ārvalstu filmas – komēdiju Amerikāņu pīrāgs. Salidojums, animācijas filmu Pirāti, trilleri Gaišā dienas laikā, kā arī leģendārās filmas Titāniks 3D stereoskopisko versiju.

Šogad aprit 15 gadi, kopš šī filma iznāca uz kinoekrāniem, un fantastiskos ieņēmumus, kas mērāmi gandrīz divu miljardu dolāru apmērā, filmas veidotāji ar režisoru Džeimsu Kameronu priekšgalā nolēmuši papildināt ar atjaunotu versiju.

Pie 3D versijas daudzi tehniķi un mākslinieki Kamerona vadībā strādāja 60 nedēļas, un producenti šajā projektā bija ieguldījuši papildu 18 miljonus dolāru, kas, pēc ekspertu prognozēm, ASV valstīs tiks atpelnīti jau pirmajā izrādīšanas dienā.

Bez pašas filmas jubilejas šogad 15. aprīlī apritēs tieši simts gadi kopš īstā lainera RMS Titanic nogrimšanas, savukārt maijā tiks atzīmēta kinostudijas Paramount Pictures simtā gadadiena.

Filmas Titāniks 3D oficiālais reklāmas treileris

Filmas sižetu atstāstīt nav vērts, jo grandiozie filmas panākumi un ienākumi liecina par to, ka vairums cilvēku ir lietas kursā par Džeka un Rouzas traģisko mīlas stāstu un milzīgā kuģa nogrimšanu okeāna dzelmē.

Lomās, kā zināms, skatāmi Leonardo di Kaprio, Keita Vinsleta, Billijs Zeins, Ketija Beitsa, Glorija Stjuarte, Bils Pakstons un citi.

Redakcijas piezīme. Šodien un turpmāk portāla lasītājiem būs iespēja uzzināt par absolūti visām filmām, kas nonāk uz Latvijas kinoekrāniem. Tā kā tradicionāli kino pirmizrāžu diena ir piektdiena un nereti tiek demonstrētas trīs četras jaunas filmas nedēļā, tad par jaunākajām filmām portālā DELFI Izklaide varat lasīt gandrīz katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!