Foto: Mango

Šova Gandrīz ideālas vakariņas ceturtās sērijas ciemošanos pie dejotājas un šova Dejo nost! uzvarētājas Sarmītes Prules (attēlā) viesi un skatītāji vērtē divējādi – kamēr vieni apbrīno Prules gatavotos neparastos ēdienus, otri uzskata, ka spēle nav godīga, jo Prule ir profesionāla pavāre.

Tāpat kā Koru karu čempions Atis Auzāns iepriekšējā šova sērijā atzinās, ka gatavot neprot vispār, Prule jau sākumā paziņoja, ka ir profesionāla pavāre, kura darbu šajā sfērā beigusi tikai tāpēc, ka vēlējusies sākt karjeru šovbiznesā.

Savas pavāres spējas viņa lika lietā, pārsteidzot viesus ar patiesi neredzētiem ēdieniem, kuri ne tikai labi garšoja, bet arī izskatījās kā īsti mākslas darbi. Kamēr daži no viesiem vilka ārā telefonus, lai safotografētu Prules saražotos kulinārijas brīnumus, citi sprieda, ka sacensība šajā brīdī kļūst ne īsti godīga.

"Vai mēs varam ar profesionāli sacensties?" jautāja treneris un Robinsonu uzvarētājs Māris Šveiduks. "Viņa ir profesionāle; ko tad mums - amatieriem," noburkšķēja Dejo ar zvaigzni labākā dejotāja Viola Abramova, bet Auzāns vakariņas nosauca par laba restorāna cienīgām.

Galu galā dalībnieki nopūtās, ka "profesionālim līdzi nepaskriesi", un ar baudu notiesāja smalkās vakariņas. Auzāns un dziedātāja Anete Volmane vakariņas novērtēja ar desmitniekiem, taču Šveiduks un Abramova paziņoja, ka nevērtēs Pruli tāpat kā kolēģus, kuri tomēr nav profesionāli pavāri.

Šveiduks Prulei lika deviņi, paziņojot, ka atsakās vērtēt Prules pavārmākslas spējas, bet liek atzīmi par vakara noskaņu, taču Viola aprobežojās ar astotnieku, skaidrojot, ka vērtē Pruli kā profesionālu pavāri, kura tomēr pieļāvusi zināmas kļūdas.

Līdz ar to Prule ar kopā 37 punktiem izvirzās līderos. Visu izšķirs Anete Volmane, kura kā pēdējā gatavos vakariņas šajā jautrajā kompānijā. Šovs Gandrīz ideālas vakariņas skatāms ik darba dienas vakaru 18.00 TV3.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!