Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ TV3 seriāla UgunsGrēks faniem jābūt īpaši modriem, jo līdz sezonas noslēgumam 8. jūnijā notikumi uzņems īpašus apgriezienus. Seriāla veidotāji jau atklājuši intrigu – sezona šoreiz noslēgsies nevis ar ierasto slaktiņu, bet ar aizdomām par asinsgrēku.

Sezonas pēdējā nedēļa UgunsGrēkā būs spriedzes pilna, jo satraucoši notikumi risināsies vairākās frontēs. Viena no galvenajām intrigām saistīsies ar Sofijas slepkavu, un ekrāna stāsta veidotāji var pačukstēt, ka šīs nedēļas laikā beidzot tiks noskaidrots, kurš vainojams jaunās sievietes nāvē. Atklājums būs vairāk kā pārsteidzošs.

Tāpat šajā nedēļā tiks risināta UgunsGrēka galvenā mīlas intriga. Galvenajai varonei Ieviņai nāksies izlemt, ar kuru no vīriešiem - Viesturu vai Ediju - viņa vēlas palikt kopā. Edija izredzes atgūt mīļoto uzlabosies ar katru sēriju.

Mīlas intrigas UgunsGrēka sezonas noslēdzošajā nedēļā sitīs augstu vilni. Vadimam nāksies izšķirties starp sievu Danu un bijušo lauleni Silviju, dzirksteles šķīdīs arī Induļa un Zentas, kā arī Gata un Kristas starpā.

Kad skatītājiem jau liksies, ka 13. sezona beidzot noslēgsies mierīgi un visas problēmas būs atrisinātas, UgunsGrēkā uzplaiksnīs asinsgrēka draudi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!