Foto: Publicitātes foto

Lai gan par šova Lauku sēta firmas zīmi jau kļuvušais Aleksandrs Riekstiņš (attēlā) pēc šova trešās sezonas vadīšanas paziņoja, ka pamet Latviju uz neatgriešanos, nu pavīdējusi cerība, ka atraktīvais vīrietis varētu atgriezties, lai priecētu šova skatītājus arī ceturtajā sezonā.

"Pastāv iespēja, ka Riekstiņš varētu vadīt Lauku sētas jauno sezonu. Viņš katru gadu saka "nē", bet galu galā mums izdodas viņu pārliecināt. Tā ka cerība ir arī šogad," sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj atraktīvā šova režisors Andis Mizišs.

Viņš aicina arī tautu, tostarp paša Riekstiņa tuviniekus, mudināt vīrieti uz laiku atgriezties Latvijā, lai iepriecinātu Lauku sētas skatītājus. "Lai gan Riekstiņš dzīvo ārzemēs, viņš joprojām šad tad slepus atbrauc uz Latviju.

Protams, mums ir gatavi arī rezerves varianti šova vadīšanai. Bet mēs ļoti ceram uz Riekstiņu," stāsta Lauku sētas režisors.

Lauku sētas vadītāja izvēle nav vienīgā lielā intriga šova ceturtās sezonas sakarā. "Jau zināma sēta, kurā filmēsim, un esmu drošs, ka tiem, kuri skatījušies šovu iepriekšējās sezonās, norises vieta šoreiz būs ļoti liels pārsteigums," teic Mizišs.

Šobrīd šova veidotāji intensīvi sāk darbu pie pašu dalībnieku atlases. Kā atklāj Mizišs, pretendentu skaita ziņā šī sezona visdrīzāk būs uzstādījusi rekordu. "Esam saņēmuši pāri par 300 pieteikumiem. Tagad jāiet cauri visām anketām, lai atlasītu labākos," atklāj režisors.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!