Foto: Privātais arhīvs

Izvērtējot Saimnieks meklē sievu trešās sezonas brašuļu piedāvājumu, ko paši šova veidotāji dēvē par visu laiku labāko, otrās sezonas atraktīvākā dalībniece Mairita Konstante-Kunstapele (attēlā) dod šīs sezonas līgaviņām vērtīgus padomus pirms iesaistīšanās avantūrā.

"Pati esmu apņēmusies šosezon nevienam nerakstīt, bet man, noskatoties iepazīšanās sēriju, uzreiz ir savs favorīts. Tas ir Oskars Kugelans no Kuldīgas novada. Pirmkārt jau tāpēc, ka tas ir viens no retajiem, kura vecuma grupā es iekļaujos.

Šoreiz diemžēl ir tāda tendence, ka visi dalībnieki ir pajauni un līgaviņas vēlas vēl jaunākas, bet Oskaram tādu ierobežojumu nav. Taču Oskars, manuprāt, ir labākais kandidāts ne tikai šī faktora dēļ. Man ļoti patika frāze, ko viņš izteica šovā - ka te viss ir gatavs, sievietei tikai jānāk un jādzīvo.

Lūk, tā ir vīrišķības pazīme! Tas ir īsts vīrietis, kurš jau parūpējies par to, lai viņa sievietei viss būtu. Iespējams, tāpēc, ka man pašai visu mūžu ir bijis jābūt reizē vīrietim un sievietēm, darot abu pušu darbus, mani šis teksts īpaši uzrunāja," sarunā ar DELFI Izklaidi svarīgu vīrieša iezīmi pasvītro Mairita.

Aspekts, kas padarījis Mairitu piesardzīgu, izvērtējot jaunās sezonas saimniekus - lielākā daļa joprojām dzīvo kopā ar mammām. "Pie mammām ir jābrauc ciemos, bet ar viņām kopā nav jādzīvo līdz 35 gadiem.

Divas saimnieces vienā mājā - tas nekam neder. Iespējams, dzīve kopā ar mammu arī ir atbilde uz jautājumu, kāpēc šie saimnieki joprojām ir vieni.

Ja bildēs daži puiši vēl šķiet tādi ne visai, kā viņi sāka runāt, momentā bija skaidrs, ka visi kandidāti ir tiešām forši. Tad kāpēc viņi savā vecumā vēl nav precējušies?

Viņu lielais mīnuss ir dzīvošana kopā ar mammām, tāpēc meitenēm, kuras gatavojas rakstīt, nopietni jāapdomā, vai viņas gatavas dzīvot kopā ar vīramāti," interesantu ainiņu iezīmē Mairita.

Viņa gan piebilst, ka riskēt vajag, neskatoties ne uz ko, jo dalība šovā var izvērsties par vasaras labāko piedzīvojumu. Un ja kāds patiešām iekritis sirsniņā, kāda tur vairs nozīme - dzīvo viens vai kopā ar mammu.

Savukārt, ja simpātiski šķiet vairāki, Mairita iesaka izvēlēties to, kurš nemitinās mammas paspārnē. Saimnieku šova lielākie fani gan jau atceras ka mīlas spēles iepriekšējās sezonās bija pa saimniekam, kuru lēmumus attiecībā uz līgaviņām lielā mērā ietekmēja viņu māmiņas.

Viņi visi palika pie sasistas siles, jo mammām neviena no dāmām nebija gana laba. Arī Mairitas šova simpātija Dagnis Darģis mitinājās kopā ar māmuļu, tāpēc sievietei labi zināms, cik lielu lomu šādu saimnieku dzīvē spēlē radītāja.

Tomēr, neskatoties ne uz ko, Mairita šīs sezonas saimnieku piedāvājumu vērtē kā tiešām lielisku. "Tie ir patiešām darbīgi vīrieši, kuri dzīvo ļoti sakoptās sētās, nevis izīrētās mājās, par kurām paši nevar samaksāt. Iespaids kopumā ļoti pozitīvs.

Man patika arī Ģirts Brumsons, kurš ir reizē dārznieks, skolotājs un vēl mākslinieks. Vienīgi nedaudz mulsina, ka viņš 33 gadu vecumā meklē meitenes no 18.

Arī 27 gadus vecais Intars Ivanāns - it kā mazs puika, bet tik prātīgs. Arī viņa īpašums bija ļoti sakopts un kārtīgs, kas nav mazsvarīgi.

Vīrieši šosezon ir feini - atliek tikai izvēlēties savējo un rakstīt," mudina Mairita. Ja ļoti iepaticies viens no puišiem, Mairita iesaka lieki nedomāt ne par viņa māti, ne citiem aspektiem, bet ķerties pie rakstīšanas, līdzīgi, kā tas viņai pašai bijis ar Dagni.

"Nav jāsūta vēstules visiem, lai lielāka iespēja tikt šovā. Klikšķis vai nu ir, vai nav. Arī izsvēršana, kuram lielāks smukums, bet kurš turīgāks, nedarbojas," pieredzē dalās Mairita, tai pašā laikā uzsverot, ka gadījumā, ja simpatizē vairāki, droši var uzrakstīt vairākas vēstulītes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!