Foto: Kadrs no video

Svētdien, 31. maijā, notikušais Labestības dienas koncerts apvienoja ziedojumu vākšanu Latvijas smagi slimajiem bērniņiem ar pašmāju slavenību jautriem priekšnesumiem. Par vienu no neparastākajiem šoviem parūpējas TV "seja" Jana Duļevska (attēlā), kura koncerta laikā lidinājās pāri skatuvei kartona kastē.

Duļevska kļuva par vienu no galvenajiem elementiem burvju mākslinieka šovā. Burvju mākslinieks vairākas minūtes priecēja klātesošo un pie ekrāniem sēdošo bērniņu sirdis ar dažādiem trikiem.

Par viņa centrālo burvestību objektu kļuva liela izmēra kaste, par kuras saturu sākotnēji nevienam nebija ne mazākās nojausmas. Kaste, ienesta studijā, priecīgi lēkāja, bet burvis pēc tam tai lika pacelties gaisā un zvalstīties uz visām pusēm.

Kad kaste bija kādu laiku pakarājusies gaisā, māksliniekam turot to uz viena pirksta, no tās priekpilnu galvu izbāza Duļevska. TV "seja", aplausiem skanot, vēl kādu brīdi uzkavējās kastē, kas tikmēr turpināja karāties gaisā, lai pēc tam atkal ielīstu atpakaļ.

Sabāzis Duļevsku atpakaļ kastē, mākslinieks to aizdarīja un pāris reizes apgrieza otrādi, gandrīz izkratot ārā zvaigzni. Pēc šiem karuseļiem Duļevska tika izcelta no kastes, lai smaidot paklanītos publikai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!