Foto: F64

Svētdienas, 4. novembra, vakarā TV3 skatītāji atkal varēja sekot līdzi šovam "X Faktors", un šajā tiešraidē raidījuma fanus pārsteidza negaidīts paziņojums – projektu nācās pamest diviem censoņiem.

Šoreiz talantīgie dziedoņi izpildīja skaņdarbus no kinofilmām un mūzikliem, un skatītāju simpātiju balvu ieguva grupa "Baritoni". Savukārt krietni vien drūmāks vakars izvērsās trim apburošām un daudzsološām dziedātājām.

Skatītāji vismazāk bija balsojuši par Annu Ušakovu, kura izpildīja Šakiras dziesmu "Try Everything", un viņa bija pirmā, kura pameta šovu. Savukārt baltkrievietei Kattie un Laimai Dimantai nācās vēlreiz uzstāties un izpildīt glābējdziesmu.

Pēc abu meiteņu glābējdziesmu noklausīšanās žūrijai bija jāpieņem lēmums, kura paliks, šovā, un galavārds piederēja Kattie un Laimas mentorei Aijai Auškāpai, kura ar asarām acīs paziņoja, ka mājās dosies Laima.

Dīvāna eksperti visa šova garumā tviterī aktīvi komentēja tiešraidē notiekošo, un nevienprātīgu viedokli izpelnījās gan Annas, gan arī Laimas aiziešana. Abu meiteņu fani nebija mierā ar šādu pavērsienu un savas dusmas izlika virtuālajā vidē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!