Foto: Privātais arhīvs

Par TV3 šova Precētie pret brīvajiem trešās sērijas spilgtāko varoni kļuva Agita Amatniece (attēlā). Simpātiskā tumšmate ekrānā izdzīvoja visu emociju gammu – no gaužām asarām, redzot, kā viņas puisis Aivars Simanovičs bučo citu, līdz pilnīgai sajūsmai publiska bildinājuma laikā.

Valentīndienas iecere pārtop emocionālās mokās

"Pieteicāmies dalībai spēlē Valentīna dienā, likās, ka tas būs šovs pāru saliedēšanai. Kad uzzinājām, kas patiesībā būs jādara, es uzreiz teicu Aivaram – tas nav tā vērts. Taču viņš uzsvēra – ja jau iesākts, jāiet līdz galam," atceras Agita.

Pāris pat sapņos nav spējis iztēloties to, ka iešana līdz galam Aivaram nozīmēs izmešanos puskailam un līšanu zem segas ar nupat iepazīto Diānu, kā arī buču uz lūpām.

"Tas bija emocionāli šausmīgi – vērot, kā mans puisis izģērbjas svešas meitenes priekšā. Tajā brīdī manās smadzenēs ieslēdzās bezfilma. Jā, gribējās mesties blakus istabā un aiz matiem izmest laukā to meiteni.

Labi, ka to neizdarīju, tas situāciju būtu tikai saasinājis," atceras Agita. Pēc šīm izdarībām Agita nekautrējās savam puisim paziņot, ka viņai viņš ir pretīgs. Likās, ka abu attiecības ir beigušās, taču aizkadrā norisinājās sirdi plosoša izskaidrošanās.

Omīte pēc šova zvana un raud klausulē

Foto: Publicitātes foto

"Pēc tās dienas šķīrāmies, taču drīz vien viņš ieradās pie manis ar milzīgu puķu klēpi. Aivars atklāja, ka viņam nemaz nav paticis bučot to meiteni. To es nezināju, jo man neparādīja, kā viņš saviebjas pēc šīs bučas.

Sapratu arī, ka par viņa it kā iešanu uz klubu Just laikā, kad viņš it kā atrodas pie drauga, radies pārpratums. Aivars atklāja, ka uz Just gājis iepriekšējās attiecībās, bet Diānai viņš vienkārši meloja, ka apmeklē klubus. Esot kopā ar mani, Aivars uz kubiem patiesībā nav gājis.

Visu kārtīgi izrunājām. Arī Aivars pats bija ļoti satriekts, viņš atklāja, ka vienkārši centies uzvarēt, tāpēc piekritis tam, ko lika darīt tā meitene. Es viņu sapratu.

Patiesībā pēc šīs kārtīgās izrunāšanās mūsu attiecības ir krietni uzlabojušās," to, ko ekrānā neparādīja, atklāj Agita.

Pēc skandalozās sērijas pārraidīšanas pāra tuvinieku reakcija bija divējāda. "Aivara vecāki bija priecīgi, slavēja mūs par uzdrošināšanos. Ar manējiem bija otrādi, viņi jautāja: "Agita, nu kāpēc?"

Mana vecmamma strādā tirgū un tur jau saņēmusi pārmetumus. Tā kā mana māsa ir ļoti līdzīga man, daži mūs sajaukuši un dalību šovā pārmet manai māsai. Es nāku no laukiem, no Lestenes, un tur jau tās runas ātri aiziet.

Veci cilvēki, kas šovus neskatās, vispār nesaprot, par ko ir runa. Omīte zvana un pie klausules raud, saklausījusies citu pārmetumos. Es viņu mierinu, ka viss jau ir kārtībā," par jezgu, kas sacelta pēc šova, stāsta tā dalībniece.

Diāna nespēj samierināties ar Agitas uzvaru

Foto: Privātais arhīvs

Interesanti, ka Diāna, izvēloties Aivaru ar cerību, ka viņš patiešām ir brīvs puisis, esot nudien bijusi pārliecināta par to, ka starp abiem izveidojušās simpātijas. Šī meitene pat netaisoties samierināties ar domu, ka Aivars viņai profesionāli melojis.

"Viņa man rakstīja Facebook – viņai joprojām šķiet, ka Aivars viņā patiešām ir iemīlējies. Aivars atbildēja, ka viņam viņa neinteresē un viss noticis tikai dēļ naudas, bet viņa nenoticēja – domā, ka es atbildu no Aivara profila.

Lai jau domā, ko grib, mēs esam laimīgi," vien pasmieties par Diānas nespēju samierināties ar zaudējumu var Agita. Viņa atturas kaut ko spriest par Diānas personību – katram cilvēkam esot savs stāsts, savi pārdzīvojumi.

Taču skaidrs, ka nekādus draudzīgos kontaktus šova dalībnieki savā starpā neuzturēs. Agitai tagad prātā svarīgākas domas – jāgatavojas kāzām, ko pāris cer svinēt jau šovasar. Un tieši skaistais publiskais bildinājums ir tas, kā dēļ bijis vērts piedalīties spēlē – meitene uzsver, ka 1000 eiro dāvanu karte gan neesot pārdzīvotā vērta.

"Nekāda naudas balva neatsver tās emocionālās šausmas, ko man nācās pārdzīvot. Turklāt mēs ar ārstniecības augiem pelnām 200 eiro dienā – tie 1000 eiro mums nav nekāda lielā nauda.

Taču šovā piedalīties bija vērts. Tas ļoti uzlaboja mūsu attiecības. Un viss taču beidzās labi," uz pozitīvas nots sarunu noslēdz šova trešās sērijas uzvarētāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!