Amizantus un visai uzjautrinošus kadrus skatītājiem ceturtdienas, 24. maija, vakarā sola kanāla "STV Pirmā!" raidījums "Mamm', brauc mājās", kur šovā "Lauku sēta" iepazītā saimniece Sarmīte Kukaine-Oleksāne nonāks pavisam neapskaužamā situācijā.

Sarmīti, kuras saimniecībā "Mežkalpi" pērn tika filmēta "Lauku sēta", palīgos tikt galā ar samilzušajām ģimenes problēmām aicinās burbuļu māksliniece Alīse, taču sieviete viltīgi noklusēs kādu neparastu uzdevumu, kas jaunajai mammai būs jāizpilda.

Atklāsies, ka Alīse pirms došanās ilgi pelnītajās brīvdienās zaudējusi derībās vīram Edgaram, bet ķīlu izpirkt uzticējusi nevienam citam kā Sarmītei. Sākotnēji neparastais uzdevums slēpsies zem šķietami nevainīga ieraksta Sarmītes jauno pienākumu listē: "Lauka mēslošana kopā ar Čārliju".

Liels būs sievietes pārsteigums, kad "Čārlijs" izrādīsies melns un atbaidošs pērtiķa tērps, kas Sarmītei būs jāstīvē mugurā. Tiesa, jestrā saimniece neapjuks un ar smaidu uz lūpām metīsies jaunajos piedzīvojumos.

"Tev jābūt gatavai uz visu. Protams, ja man liktu kailai izģērbties, to es nedarītu. Bet ja liek uzvilkt kostīmu un apmēslot lauku – nu, nav problēmas! Tāpat gan uzroku siltumnīcas, gan laistu, gan stādu, piķēju un sēju. Daru jebko. Labi, šoreiz bija citādāk – Čārlija tērpā, viss kārtībā!" mierā un savaldībā piedzīvoto komentēs Sarmīte. Turklāt viņa pamanīsies pat ģimeni pārsteigt ar īpašu "auglības deju" lauka mēslošanas laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!