Foto: Publicitātes foto

Valdonīgā Anita Šulca (attēlā), kuru šova Lauku sēta fani pamatoti uzskatīja par galveno pretendenti uz uzvaru, pēc godpilnās otrās vietas iegūšanas devusies uz Angliju, kur, iespējams, paliks uz ilgāku laiku.

"Dodos uz Angliju pie dēla ģimenes, lai apraudzītu savu nu jau pēc skaita devīto mazbērnu. Redzēs, kā Dievs dos, braukšu atpakaļ, vai ne. Iespējams, atradīšu darbu un palikšu Anglijā," sarunā ar DELFI Izklaide jaunumus atklāj Anita.

Jau uz šovu viņa ieradusies pa taisno no vergošanas kādā Anglijas vistu fermā, bet par to, kādā sfērā viņa šoreiz varēs piepelnīties kā viesstrādniece, Anita vēl pagaidām neņemas spriest.

Šovu viņa pieņēmusi kā vēl vienu interesantu pieredzi savā piedzīvojumu pilnajā dzīves grāmatā.  "Kad šovs beidzās, ļāvos pārdomām. Neuzskatu, ka biju dalībnieku nīstākā dalībniece, tāds iespaids skatītājiem par mani radies ierastās latviešu skaudības dēļ. Vienkārši es nevienam nepielīdu, cīnījos ar saviem paņēmieniem.

Ja man tas bija izdevīgi, izplānoju savu kaujas taktiku. Man ir liela dzīves pieredze, ko nekautrējos izmantot šovā. Ja kaut ko nevarēju izdarīt, nekautrējos to atzīt," par savu spēles taktiku stāsta Anita, kuru skatītāji iesaukuši par valdonīgu.

Arī viņas it kā mīlas dēka ar saimnieku piederējusi pie taktikas. "Nekādas dēkas nebija - šova veidotāju noorganizēto tikšanos ar saimnieku es izmantoju kā iespēju iegūt imunitāti. Kāpēc ne, ja ir tāda iespēja?

Saimnieku es cienu kā cilvēku - viņš ir solīds, asprātīgs. Jā, tā vide ir tāda, kāda tā ir, bet mums nav tiesību viņu par to kritizēt. Viņš savā nekārtībā zina, kur atrast jebkuru mazāko lietu - tā ir viņa kārtība," par daudz apspriesto haosu Zaķīšos teic Anita.

Lai gan no malas varēja likties, ka Anita ar nevienu nebija draugos, patiesība ir cita. Pēc Lauku sētas viņa turpina sazvanīties ar Egiju, Maigoni un citiem bijušajiem konkurentiem, un pati atzīstas, ka pret nevienu naidu nejūt.

"Sāp, ka neizglītoti cilvēki komentāros mani ķengā un apmelo. Mana ģimene, mans vīrs un tie, kas mani pazīst, cilvēki Sabilē, saka, ka visu darīju pareizi. Katrā ziņā - šovam piegāju ar visu sirdi un dvēseli. Reizēm bija smagi, bira asaras, bet man patika," dalību Lauku sētā nenožēlo Anita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!